Kespron messut ovat jälleen täällä – tervetuloa!

Syksyn merkittävin, inspiroivin ja ruokaisin foodservice-alan ammattitapahtuma, Kespron messut, palaa jälleen keräten alan ammattilaiset ja kumppanit yhteen!

Julkaistu
Kespro
teksti
Kespro
kuvat

Syksyn merkittävin, inspiroivin ja ruokaisin foodservice-alan ammattitapahtuma, Kespron messut, palaa jälleen keräten alan ammattilaiset ja kumppanit yhteen!

Kespron messut kokoaa yhteen foodservice-alan ammattilaiset, päättäjät, hankinnoista vastaavat, ruokamaailman huippuosaajat ja Suomen elintarviketeollisuuden ykköstoimijat sekä parhaat brändit. Järjestämme messut yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa, joita tänä vuonna on mukana näytteilleasettajana reilusti yli 180. Myös Kespron uusi palvelukumppaniverkosto esittäytyy messuilla!


Viimeisimmät ilmiöt, ratkaisut ja inspiraatio

Kahden vuoden tauon jälkeen esillä on runsaasti uutuuksia elintarvikkeista, kattauksesta, nonfood-tuotteista ja alkoholeista – kaikkea ravintoloiden ja suurkeittiöiden toiminnan kehittämiseen ja uudistamiseen. Tuleva juhlakausi näyttäytyy messuilla runsaana tarjontana. Mukana messuilla on myös toivottuja tuotteita pientuottajilta ja -panimoilta. Totuttuun tapaan Kespron messut esittelee alan viimeisimmät ilmiöt sekä tarjoaa ratkaisuja ja inspiraatioita ravintoloille.

Kespro Content Center – Tutustu Kespron messujen sisältöihin tänä syksynä monikanavaisesti!

Asiakkaamme ovat toivoneet Kespron messujen yhteyteen digitaalista ratkaisua, joka kokoaa yhteen näppärästi keskeisimmät messujen tiedot ja vinkit. Vastasimme toiveeseen, ja loimme uuden Kespro Content Centerin! Messuvieraat pääsevät tutustumaan osastoihin ennen messuja, niiden aikana ja jälkeen. Hyödynnä Kespro Content Centerin tarjoamia palveluita sujuvasti itsellesi parhaiten sopivaan aikaan!

Kespro Content Center aukeaa pian, ole kuulolla!

✔ Kespron messut -live
✔ Kaupunkikohtaiset messujen pohjakartat
✔ Osastojen sijainnit, esittelyt, vinkit ja yhteydenottomahdollisuudet

Uutta! Palvelukumppaniverkosto esittäytyy

Nyt uutuutena messuilla on Kespron foodservice-asiakkailleen tarjoaman palvelukumppaniverkoston esittely. Palvelukumppanit tarjoavat laajan ja monipuolisen valikoiman palveluja ja etuja, jotka tukevat ravintolaliiketoiminnan johtamista ja kehittämistä sekä säästävät aikaa olennaiseen – asiakaselämysten tuottamiseen.


Kespron osastolla teemana kotimaisuus ja suomalaiset tuotteet

Tänä vuonna suomalainen ruoka ja huoltovarmuus ovat nousseet julkiseen keskusteluun, mikä vaikuttaa myös kuluttajien ulkona syömisen odotuksiin ja vastuullisiin valintoihin. Kespron osastolla esillä ovat suomalaiset tuotteet, joiden tarjonnasta löytyy ratkaisut ja raaka-aineet ravintolan tarpeisiin.

ML519 Kespro messut Helsinki

Kespron messupaikkakunnat 2022

Kespron messukiertueen paikkakunnat ovat Tampere, Lahti, Helsinki, Kuopio, Turku, Oulu ja Rovaniemi. Tervetuloa Kespron messuille!Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä