Kuukauden erikoisolut: BrewDog Punk IPA 5,4%

Kahden intohimoisen olutharrastajan kohtaaminen olutlegenda Michael Jacksonin kanssa johti BrewDogin syntyyn. Nyt heidän missionsa on saada ihmiset suhtautumaan käsityöläisoluisiin yhtä intohimoisesti.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Diamond Beverages

Kuvat

BrewDog

Käsityöläisoluiden pioneeri BrewDog

Skotlantilaisen BrewDog Craft Beer panimon tarina on elänyt 15 vuodessa isoin harppauksin maailmanlaajuiseksi ilmiöksi. Harrastelijatoiminta ja autotallissa vuonna 2006 valmistetut pienet erät saivat vuotta myöhemmin vakavammin otettavan käänteen. James Wattin ja Martin Dickien satunnainen kohtaaminen olutlegenda Michael Jacksonin kanssa johti isoon päätökseen. Jackson maistoi kaverusten olutta ja kehotti heitä lopettamaan päivätyöt sekä perustamaan panimon. Niin he tarttuivat tähän vinkkiin ja loppu on historiaa.

BrewDog sai aikaan craft-olutvallankumouksen. BrewDog Punk IPA, ”olut joka oli kaiken alku”, on Euroopan ykkösbrändi craft-oluissa ja yritys maailman suurin baaritoimija craft-oluiden parissa. Usko omaan tekemiseen ja oman tien kulkemiseen on tuottanut tulosta räjähdysmäisellä tahdilla. Kahden nuoren miehen yritys on nyt 15 vuotta ja (160 miljoonaa pinttiä!) myöhemmin 2000 henkilöä työllistävä panimo, jolla on 3 hotellia ja yli sata olutbaaria ympäri maailman.

Kuukauden erikoisolut heinakuu BrewDog Punk IPA hotdog 1500x1000

Täydellinen pari street foodille ja aasialaisille herkuille

BrewDog Punk IPA on kullanvärinen ja täyteläinen India Pale Ale. Sen tuoksussa on kevyttä hedelmäisyyttä, humalaisuutta, sitruksisuutta ja makeaa maltaisuutta. Mausta löytyy mukavasti hunajaisia humaloita ja makeutta, joita seuraavat kukkaisuus ja vahva humalaisuus. Oluella on rypäleinen, kuiva ja humalainen jälkimaku. Se on humaloitu Chinook, Ahtanum, Amarillo, Cascade, Simcoe ja Nelson Sauvin -lajikkeilla. Ruokapareina BrewDog Punk IPAlle toimivat parhaiten grilliruoka, street food, rasvainen kala sekä voimakkaasti maustetut ruoat kuten aasialaiset ruokalajit. Olut sopii mainiosti myös sellaisenaan seurustelujuomaksi. BrewDog Punk IPA on saatavilla myös 30 litran astiassa.

Kuukauden erikoisolut BrewDog Punk IPA ja Punk AF 1500x1000

BrewDog Punk myös alkoholittomana

BrewDog on maailman suurin alkoholittomien craft-oluiden tuottaja. Niinpä myös BrewDog Punk IPAlle löytyy alkoholiton vaihtoehto, BrewDog Punk AF 0,5%. Oluesta löytyy sama maku ja asenne Punk IPAsta, mutta ilman alkoholia. Pysy ajan hermolla ja tarjoa asiakkaillesi monipuolinen valikoima alkoholittomia ja matala-alkoholisia tuotteita!


Kuukauden erikoisolut -artikkelisarja vie mukanaan oluiden maltaiseen maailmaan! Esittelemme joka kuukauden alussa eri oluen, juttusarjassa on mukana tuotteita laajasti eri oluttyypeistä. Tutustu erikoisoluiden koko valikoimaamme Kespronet-tilauskanavassa, jossa voit tarkastella tuotteita oluttyypeittäin ja alkuperämaan mukaan listattuna.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä