Kylmät kahvicocktailit ovat nyt hot

Kahvicocktailit pitävät pintansa kuluttajien suosikkina ja ovat kylmänä erityisen trendikkäitä juuri nyt. Kahvidrinkkien tekeminen on nyt helpompaa kuin koskaan, kun valmistat juomat heti valmiista Paulig Cold Brew -tiivisteestä.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Paulig

Kuvat

Paulig

Cold Brew eli kylmäuutto tuo kahvista esiin pehmeitä ja jopa makeita aromeja, jotka sopivat mainiosti kahvidrinkkien valmistukseen. Tiiviste on helppokäyttöinen; se säilyy avaamattomana huoneenlämmössä ja vie avattuna vain maitopurkin verran kylmätilaa.

Kylmien kahvijuomien nauttiminen on vahvassa kasvussa ja nyt jo 31% kuluttajista juo kylmiä kahvijuomia kuukausittain (lähde: Nepa cold drinks tracking 8/2020). Paulig ja Pernod Rickard kehittelivät yhdessä juomasekoituksia, joiden valmistamiseen ei tarvita erikoistaitoja.

”Valmistamisen helppous ja nopeus takaavat sen, että juomat ovat aina tasalaatuisia ja asiakas saa juoman sutjakkaasti. Kahlua sopii hyvin syventämään kahvijuomien makua”, kertoo Pernod Ricardin Brand Ambassador Henu Lahti.

”Cold Brew Tonic klikkaa nätisti maailmalla huiman suosion saaneeseen espresso tonic -juomaan ja Kahlualla maustettuna tuo sen hieman lähestyttävämmäksi, suomalaisten aavistuksen makeampaan makumaailmaan”, vinkkaa Henu Lahti.

Nappaa tästä trendikkään drinkin ohje vaikka kesäterassille tai after work -juomaksi!

CB-tonic-(1)

Resepti: Cold Brew Tonic

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä