Modernit klassikot monipuolistavat Kespron viinivalikoimaa

Syksyn uutuustuotteiden joukossa saamme tutustua muutamiin Kespron oman maahantuonnin viiniuutuuksiin, joita voi luonnehtia moderneiksi klassikoiksi. Viinit tulevat Euroopasta, Espanjasta ja Ranskasta, sekä Kaliforniasta.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Viinitoimittajat

Kespron oman, tehokkaan maahantuonnin avulla pystymme tarjoamaan erottuvia ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia viinejä. Oman tuonnin valikoimamme on laaja ja se ulottuu seurusteluviineistä hienostuneimpiin ruokaviineihin. Valikoimaan koko on vakiintunut noin 200 tuotteeseen. “Haluamme jatkuvasti kehittää ja monipuolistaa tarjontaa. Tämän syksyn lanseeraukset ovat moderneja versioita klassikoista, joiden makuprofiili on tunnistettavissa kunkin viinin omalle tuotantoaluelle”, summaa Kespron tuotepäällikkö Vesa Kaukjärvi.

Punaviinit

Wild for Organics Rioja, SAP: 21780401

Wild For Organics Rioja on kierrekorkilla suljettu, makuprofiililtaan keskitäyteläinen sekä kevyen mausteinen viini. Viini on valmistettu Tempranillo rypäleestä ja omaa tumman marjaisan ja keskitanniinisen tyylin. Viini on sertifioitu luomu ja sopii myös vegaaneille. Ehdoton valinta kun pöytään on katettu erilaisia tapaksia, juustoja ja leikkeleitä. Toimii hapokkuutensa ja tanniiniensa puolesta myös runsaammille liharuoille.

Wild For Organics Rioja 14% 75cl pv vaaka


Callipepla Malbec, SAP:21776107

Callipepla Malbec on täyteläinen ja silkkisen pehmeä viini Kalifornian auringon alta. Viini on saanut kypsyä osittain tammitynnyreissä ja se on runsaan marjainen, ryhdikäs sekä kypsän hedelmäinen, tanniinit ovat pehmeät ja pitkät. Callipepla on klassinen ja tasapainoinen viini ja se on kuin tehty tummien makujen, riistaruokien sekä paahdettujen kasvisten seuraan.

Callipepla Malbec 13,5% 75cl pv vaaka


Domaine La Font de Notre Dame Lirac, SAP: 21783830

Domaine La Font de Notre Dame Lirac on Ranskan Etelä-Rhonesta tuleva täytelainen ja gastronominen viini parhaimpien liharuokien seuraan. Vanhoista Grenache-, Syrah- ja Mourvédre-köynnöksistä valmistettu viini on mausteinen, ryhdikkään hapokas, tumman marjainen ja pehmeä tanniininen. Viini on saanut kypsyä vuoden verran betonisammioissa, joissa se on kehittänyt syvän ja intensiivisen aromimaailman. Ehdoton valinta syksyn riistakauden annoksille ja grillatun lihan seuraan.

Domaine la Font de Notre Dame Lirac vaaka


Valkoviinit

Famille Cattin Pinot Duo, SAP: 21775782

Famille Cattin Pinot Duo on kuiva, aromaattinen ja raikkaan hedelmäinen viini, joka toimii monipuolisesti erilaisten ruokien kanssa. Viinissä on hienoja Pinot Blanc-rypäleen tuomia vaaleiden hedelmien aromeja ja Pinot Gris antaa sille täyteläisiä, kypsiä ja pehmeitä vivahteita. Yhdistele erityisesti kevyesti maustettujen kasvisten ja rasvaisten kalojen kanssa. Viini on vastuullisesti vegaaninen, kuten ranskalaisen Cattin viinitalon muutkin viinit.

La Ruchette Dorée Blanc, SAP: 21776111

La Ruchette Dorée, on kuiva, runsasarominen ja keveän tamminen viini Etelä-Rhonesta Ranskasta. Viini on valmistettu Grenache Blanc-, Marsanne- ja Clairette-rypäleistä ja on tyyliltään keskitäyteläinen sekä erittäin aromikas. Maultaan viini on kuiva ja kukkea, mutta lämpimämmän ilmanalueen Marsanne ja Clairette-rypäleet sekä 6 kuukauden kypsytys tammitynnyreissä antaa sille vivahteikkuutta ja makean mausteisia makumaailmoja.

Domaine de Vedilhan Viognier, SAP: 21776109

Domaine de Vedilhan Viognier on kierrekorkillinen ja ryhdikäs viini Etelä-Ranskasta Narbonnen lähistöltä, aivan Välimeren rannalta. Viini on maultaan kuiva, mutta aromeista löytyy hunajaisuutta ja makeaa mausteisuutta, ja kivellistä hedelmää kuten aprikoosia. Tämä Viognier-rypäleestä valmistettu viini on loistava mausteisten ruokien, vaalean lihan ja kermaisten annosten kanssa.

Uutuusviinit syksy 2021 vv

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä