Perunan uusi tuleminen

Viipale, suikale, pala tai kokonainen. Peruna on monipuolinen ja trendikäs lähiruoka.

Julkaistu

Peruna on jälleen kiinnostava ja haluttu raaka-aine

Viime vuosina suosittu vähähiilihydraattinen ruokavalio sai monet karttamaan perunaa. Nyt suomalainen ja lähellä kasvatettu raaka-aine on jälleen trendikäs, kiitos lähiruokatrendin. Valitse ja valmista raaka-aine huolella, niin saat perunasta houkuttelevia ja haluttuja lisäkkeitä listoillesi.

Valmiiksi viipaloituja tai paloiteltuja raakoja perunoita hyödyntämällä lounasruokiin saa kustannustehokkuutta – ja makua. Varioi klassisia perunaruokia maustamalla ne modernisti. Tarjoile perunavaihtoehdot buffetpöydästä isoilta vadeilta tai lounasaikaan yksittäisinä lisäkeannoksina.

Hasselbackan perunat

Siivuta perunat ohuesti ja mausta katajanmarjoilla maustetulla ruskistetulla voilla. Kypsennä uunissa ja lisää kypsennyksen loppuvaiheessa kookoshiutaleista ja parmesaanista tehty crumble. Valele katajanmarja-ruskistetulla voilla kypsennyksen loppuvaiheessa. Kun korppujauhot korvaa kookoshiutaleilla, annoksesta tulee gluteeniton, ja se palvelee laajempaa asiakaskuntaa.

Skånen perunat

ML 4 21 peruna skånen perunat

Lohikiusaus

ML 4 21 lohikiusaus Paahda fenkolinsiemenet uunissa ja aja pölyksi blenderissä.

Mustalla valkosipulilla maustetut valkosipulikermaperunat

ML 4 21 mustalla valkosipulilla maustetut valkosipulikermaperun Hienonna mustat valkosipulit ja pyörittele perunat niissä ennen kypsennystä.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä