Premium valloittaa fast food -markkinaa

Pikaruuassa ollaan siirtymässä hiljalleen premiumin suuntaan: ravintoloissa erilaistutaan sämpylöillä, luovilla täytteillä, erityisillä raaka-aineilla ja valmistustavoilla.

Julkaistu

Teksti

Lantmännen Unibake

Kuvat

Lantmännen Unibake

Fast food eli pikaruoka tuli tunnetuksi Yhdysvalloissa 1950-luvulla. Helppo ja nopea ruoka, jonka sai tilattua tiskin yli ja nautittua rennossa ympäristössä löi nopeasti itsensä läpi. Fast foodin valtava globaali suosio perustuu nopeudelle, helppoudelle ja hyvälle hinta-laatusuhteelle. Fast food kattaa mm. burgerit, hot dogit, pizzat, pitat, wrapit. Etenkin hampurilaiset ovat juurtuneet suomalaiseen ruokavalioon ja hot dogeillakin on jo oma paikkansa.

Premium burgereilla lisäarvoa

Burgereissa ollaan siirtymässä hiljalleen premiumin suuntaan: ravintoloissa erilaistutaan sämpylöillä, luovilla täytteillä, erityisillä raaka-aineilla ja valmistustavoilla. Kuluttajat ovat valmiita maksamaan aiempaa enemmän laadukkaista burgereista. Burgereilla on suuri kysyntä ja niillä on yleensä hyvä kate ravintolalle. Premium sämpylät ja laadukkaat pihvit parantavat ravintolakokemusta ja antavat vapautta hinnoitteluun, kun ne tuovat laatua ja erottautumista.

”Premium on nyt mahtavassa nosteessa fast foodissa. Ravintolat ottavat mielellään himpun paremman sämpylän, jossa muoto, maku tai ripotteet tuovat jotain ekstraa asiakkaalle. Burgereissa mietitään entistä enemmän, miten kukin ainesosa pelaa yhteen ja kuinka luodaan talon oma signature burger”, Lantmännen Unibaken Executive Chef Marko Hirvonen kertoo. Bronx Burger SBS Bronx Burger

Burgerin arkkitehtuuri

Loistavan burgerin jokaisella täytteellä on roolinsa. Panostamalla laadukkaisiin raaka-aineisiin voi erottua.

  • Sämpylä: paahda tuodaksesi aromit esiin
  • Kastikkeet: anna mehevyyttä ja makua
  • Vihannekset: käytä raikkaita ja rapeita, voit myös marinoida ja grillata
  • Juusto: voit erilaistua, cheddar vs. sinihomejuusto
  • Pihvi: valitse sopiva laatu ja rasvaisuus

”Suosittelen paahtamaan sämpylät, niin ne ovat parhaimmillaan. Tähän sopii paistinpannu, paahdin, grillipannu tai uuni,” Marko Hirvonen vinkkaa.

Hot dogit uuteen uskoon

Hot dogeissa on vireillä sama suunta premiumiin päin – perinteinen sinappi ja kurkkusalaatti eivät enää riitä. Dogin voivat erilaistaa vaikka omalaatuinen sämpylä – vaikkapa makea voinmakuinen brioche, laadukkaat lihat, paikallisen keittiön maut, erikoismakkarat, gourmet-täytteet ja erikoiskastikkeet.

Kesän kuumin burger!

Maailman suosituimman urheilulajin MM-kisat pelataan Venäjällä heinäkuussa. Kisatunnelman voi aloittaa hyvissä ajoin futisburgerilla! SBS Football Burger on jalkapallokuvioitu premium hampurilaissämpylä, jonka kuohkeaan taikinaan lisätty maissi tuo rakennetta. Tämä burger on myynnissä vain kesän 2018, joten toukokuun alusta kannattaa tilata burgeria Kespron kautta.

”Football Burger sopii pikaruoka- ja fast casual –ravintoloihin, sporttibaareihin ja liikenneasemille. Täytteisiin reseptejä kannattaa bongata www.lantmannen-unibake.fi, jonne olemme keränneet kymmenittäin premium fast foodin reseptejä”, Marko Hirvonen suosittelee. kaksi hampurilaista durum-sämpylällä SBS Royal Burger Durum

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä