Punajuuri on monikäyttöinen juures

Jos juureksista pitäisi valita yksi ylitse muiden, moni äänestäisi punajuurta. Sen maku, visuaalisuus ja monikäyttöisyys ovat vertaansa vailla.

Julkaistu

Kesprossa on punajuuret kaikkiin keittiön tarpeisiin. Onpa työn alla à la carte -annosten suunnittelu, buffettarjoilu tai makeat leivonnaiset, punajuuri tuo niihin makua, väriä ja luonnetta.

Menu-sarja tarjoaa punajuurta kaikissa jalostusasteissa: raakoina, kuorittuina, eri tavoin paloiteltuina, kypsinä, paahdettuina, mausteliemessä ja valmiissa pihveissä ja salaateissa.

Trendikäs rösti

Pääraaka-aineeksi ja lisukkeeksi sopiva Menu Punajuurirösti on hyvännäköinen käyttövalmis kasvispihvi. Kuumenna röstit uunissa tai paista rapeapintaisiksi pannulla. Joululounaalla punajuurirösti toimii erinomaisesti lihan kasvisvaihtoehtona. Kevyen kasvispaistoksen tai perunasoseen kanssa se sopii myös ravintolan vegelistalle. Lisukkeena punajuurirösti istuu sekä possun että lohen seuraan.

Homejuustomousse

Lisukkeena tarjottavien kypsien punajuuripalojen tai -lohkojen seuraan sopii sinihomejuusto – modernisti moussena. Kiehauta mousseen 300 grammaa Menu Sinihomejuustomurua ja 200 grammaa Menu Kuohukermaa. Soseuta ja jäähdytä. Vaahdota vielä 500 grammaa kermaa, sekoita juusto-kermaseokseen ja anna jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Punajuurikrepit

Talvikuukausiin sopiva listahitti on punajuurikrepit. Mausta kivennäisveteen tehty kreppitaikina käyttövalmiilla Menu Punajuurisoseella ja paista ohuiksi räiskäleiksi. Rullaa täytteeksi esimerkiksi metsäsienimuhennosta tai tee kasvistäyte, jonka pohjana on Menu Pannulehtikaalisuikale.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä