Ratkaisut trendien haltuunottoon Foodsterista

Kespron tuotekehityskeittiöt, Foodsterit on tarkoitettu ideointiin, innovointiin ja ennen kaikkea ratkaisuihin. Foodsterissa ideoidaan ja toteutetaan myös Kespron erilaisia julkaisuja.

Julkaistu

Teksti

Tuija Holttinen

Kuvat

Jari Härkönen

Kespron tuotekehityskeittiöissä, Foodstereissa, testataan makuja, maistellaan tuotteita ja luodaan uutta – välillä myös yrityksen ja erehdyksen kautta, kuten tekemisen meininkiin kuuluu. Intohimon, uteliaisuuden ja kokeilunhalun avulla Foodsterissa lähtee lentoon ideoita, jotka parhaimmillaan jatkavat jalostumistaan loputtomasti.

Tammikuisena keskiviikkona Espoon Foodsterissa kokataan, paistetaan, maistellaan ja sommitellaan. Tällä kertaa kyse ei ole pelkästään mauista, vaan myös annoksen ja ruoan ulkonäöllä on iso merkitys. Menossa ovat uuden Mokka&Muru-julkaisun kuvaukset.

Tehokasta tiimityötä

Keittiössä Food Inspirations Manager Pekka Kettunen ja Food Development Manager Anssi Nurminen valmistavat kuvattavia annoksia. Kauniit ja houkuttelevat annokset on luonnollisesti etukäteen tarkkaan mietitty ja suunniteltu, mutta ei ole poikkeuksellista, että maistellessa resepteihin tulee vielä pieniä muutoksia. Tuotekehityskeittiössä kun kerran ollaan.

Kespron tuotekehitystiimi Foodsterissa

Salin puolella kuvaaja Roni Lehti ja Customer Inspirations Manager Sirkka Sohlman asettelevat ja sommittelevat ruokia, lautasia ja rekvisiittaa niin, että lopputuloksena syntyy visuaalisesti houkuttelevia ja inspiroivia kuvia asiakkaiden hyödyksi näiden omiin liikeideoihin ja tarpeisiin.

Myös Kespron digitiimin Digital Marketing Specialist Jani Lampinen on mukana – sisältöä tuotetaan monikanavaisesti, niin someen, printtiin kuin verkkoonkin.

– Ai että tästä tulee nätti… oranssin kurpitsakeiton päälle vähän paahdettua myskikurpitsaa ja vielä muutama kurpitsansiemen päälle, Anssi Nurminen sanailee.

– Juu niin tulee. Mutta vielä nätimpi kun vaihdetaan se oranssi keitto tuolle valkoiselle lautaselle ja vaalea annos kuparireunaiselle lautaselle, viimeistelee Sirkka Sohlman annoksia kuvausasetelmiin turkoosiksi maalatun levyn päälle.

Parhaat ratkaisut Foodsterista

Tarvitaanko sinun keittiöösi uusia ideoita kesän tai syksyn ruokalistoille? Kiinnostavatko uutuustuotteet ja niiden hyödyntäminen? Ota yhteyttä omaan Kespro-yhteyshenkilöösi niin räätälöidään ja suunnitellaan yhdessä päivä Foodsterissa, jolloin keksitään ratkaisuja siihen, millä saadaan sinun arkesi mahdollisimman sujuvaksi ja toiminta tuottavaksi!

Foodsteri

Kespron tuotekehityskeittiöt, Foodsterit on tarkoitettu ideointiin, innovointiin ja ennen kaikkea ratkaisuihin. Yhdessä tekeminen jalostaa ja joukossa ilo tiivistyy. Kespron idearikkaat ammattilaiset räätälöivät tapaamisia, joissa ratkaisuja haetaan juuri kyseisen asiakkaan haasteisiin. Foodstereissa myös koulutetaan, maistatetaan ja kokeillaan uutuustuotteita sekä testataan ruoan ja viinin yhdistämistä.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä