Ravintolatukku palveluksessanne

Kespro auttaa ja palvelee asiakkaitaan kaikkialla Suomessa. Koko Suomi on jaettu viiteen myyntialueeseen, joilla huomioidaan alueen asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Aluejohtajat eri myyntialueilta kertovat, mikä tekee juuri heidän alueestaan erityisen.

Julkaistu

Kuvat

Adobe Stock

Pääkaupunkiseutu

Pääkaupunkiseutu on Suomessa ainutlaatuinen ravintolamarkkina-alue, jossa asukkaita on eniten ja tiheimmin asutulla alueella. Kilpailu on ehkä myös kovempaa kuin muualla Suomessa, mikä nostaa asiakkaiden odotuksia ravintolan tarjoamalle asiakaskokemukselle.

Hyvällä konseptilla ja palvelutasolla ravintolan on mahdollista menestyä. Vuoden alussa lanseerasimme uuden Kespro Ravintolatukku -palvelun, joka tarjoaa pääkaupunkiseudun ravintoloille koko Suomenkin mittakaavassa mielestäni kovimman tukkukonseptin. Ravintolatukku mahdollistaa nopeimmat toimitusrytmit, tehokkaan asiakaspalvelun sekä laa­jimman ja joustavimman valikoiman.

Markkinan siirtyessä uuteen normaaliin, joka ainakin oman arvioni mukaan ei ole ainoastaan palautumista vaan tästä eteenpäin suorastaan ulkona syömisen suosion huikeaa kasvua, ravintolan tarve ensiluokkaiselle tukkupalvelulle korostuu asiakaskokemuksen kannalta. Mitä jos teidänkin ravintolanne voisi jättää tukkutilauksen illalla serviisin päätteeksi, ja kuorma saapuisi jo seuraavana aamuna?

Monet palveluntarjoajat eivät tuohon pysty – Kespron Ravintolatukku pystyy. Tehdään yhdessä ulkona syömisestä taas mahtavaa!

Myynnillisin toivotuksin

Tomi Lotvonen
Aluejohtaja, pääkaupunkiseutu

ML 421 pääkirjoitus Lotvonen

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä