Ruokalistalle lisää kalaa – tarjoa haukiburgeria

Yhä useampi ravintola-asiakas etsii laadukkaita kala- ja äyriäisvaihtoehtoja. Onko niitä ravintoloiden ruokalistoilla riittävästi? Tarjoa vaihtoehto ruokalistan perusburgerille herkullinen, laadukas ja vastuullinen vaihtoehto kalasta.

Julkaistu

Katukeittiön ydin on syömisen helppous ja aidot maut. Pähkinänkuoressa katuruoka onkin kiinnostavien ruokakulttuureiden perinneruokaa. Suomalainen katuruokaperinne on rikas. Siksi ravintolakeittiössä ideoita, omaleimaisuutta ja kilpailuetua kannattaakin etsiä paikallisten raaka-aineiden ja ruokaperinteemme rikkaudesta, vastuullisuutta ja ruokasesonkeja unohtamatta.

Laadukkaista raaka-aineista valmistettu haukiburger on vastaus tähän huutoon. Keittiössä on mahdollista sulattaa valmiita haukipihvejä kulloisenkin menekin mukaan. Valmiiseen caesarkastikkeeseen sekoitetut jokiravunpyrstöt tuovat annokseen ripauksen luksusta, ja perinteiset mummon kurkut puolestaan lisäävät raikkautta. Lisäkkeenä tarjotut friteeratut varhaisperunat ja kesäkasvikset ovat sesonkiajattelua parhaimmillaan.

Resepti: Haukiburger

Valmista näin

  • Menu Burgersämpylä
  • Eriksson haukiburgerpihvi
  • Menu Caesarkastiketta
  • Eriksson jokiravunpyrstöjä
  • Pikkelöityä kurkkua

Tarjoa haukiburgeri friteerattujen uusien perunoiden, kesäisten kasvisten ja dippikastikkeen kanssa. Vinkki! Haukiburgerin lisäkkeet päivittyvät pitkin sesonkia uuden sadon kasviksilla.

Juomasuositus

Steinmühle Osthofener Riesling, Ranska, 21671226, 16,30 plo

Mayn perhe Osthofen kylässä, Rheinhessenissä on valmistanut tyylikkäitä, herkullisia ja pirteän hapokkaita viinejä jo monta sataa vuotta.

Ostoslistalle

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä