Sadonkorjuuajan juurekset ja vihannekset

Vihannestukku Kespro takaa ravintoloille sadonkorjuuajan parhaat raaka-aineet. Mittava valikoima sisältää sekä jokapäiväiset suosikit että harvinaiset erikoisuudetkin.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Vihannestukku Kesprosta tilaat tarvitsemasi juurekset ja vihannekset vastapoimittuina tai haluamaasi muotoon paloiteltuina ja valmiiksi kypsennettyinä. Vihannespakasteiden valikoima varmistaa, että saat sadonkorjuulaatuisia vihanneksia myös talven tullen.

Tofu Gua Bao

Pikamarinoidut valkoretikat ja porkkanat sekä jääsalaatti ovat rapsakat komponentit pehmeiden, höyryssä kypsennettyjen kiinalaisten bao-sämpylöiden ja paistettujen tofukuutioiden seuraan. Tuoreella korianterilla ja uudella Menu Maustetahna Korealla viimeistelet aidon gua bao -elämyksen.

Kolme kasvisruoka-annosta pöytäliinalla

Vegaaninen juurespakora

Kikhernejauhoista valmistettu pakora-taikina ja Menu Kypsät säräjuurekset ovat syksyn ja talven nerokkaimman näppiruoan ainekset. Kasvissyöjä arvostaa juustokuminalla, kurkumalla ja chilillä maustetun taikinan proteiinipitoisuutta. Kun tarjoat lisänä Menu Maustetahna Massamanilla rikastettua Menu Vegaanimajoneesia, täydelliset veggie fritterit ovat siinä!

Uunibataatit & Gorgonzola

Trendikäs bataatti jatkaa voittokulkuaan asiakkaiden suosikkiraaka-aineena. Lisää elämyksellisyyttä bataattiruokiin saat vaihtamalla väriä. Tilaa Kesprosta punaiset bataatit! Mausta halkaistut bataatit voisulalla, suolalla ja kanelilla ja kypsennä uunissa. Uudesta alkuperämerkitystä Gorgonzolasta ja Menu Kuohukermasta vatkattu mousse on vähintäänkin täydellinen makupari makealle bataatille.

Vinkki! Kasvisruokia saa maustaa rohkeasti. Kokeile uusia autenttisten makujen Menu Maustetahnoja, jotka valmistetaan Suomessa.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä