Salaatista bowliksi – paikan päällä tai take awayna!

Annos on hetkessä mielenkiintoisempi, kun sen tarjoilee kulhosta. Bowlien rakenne on yksinkertainen: rakenna pohja valmiista salaattisekoituksesta, riisistä tai pastasta. Lisää haluttu proteiini ja viimeistele siemenillä, pähkinöillä tai yrteillä.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Valmista bowlit helposti!

Bowlien esivalmisteluun kannattaa käyttää aikaa, jotta esillelaittovaihe sujuu vaivattomasti. Hyödyntämällä Vain Kesprosta -uutuuksia esivalmisteluihin tarvittava aika pienenee.

Bowlin kolme vaihetta

  1. Lisää pohja-ainekset.
  2. Lisää proteiini.
  3. Viimeistele!

Mitä raaka-aineeksi?

Grannfågelin kypsät kanat voidaan maustaa esimerkiksi pyörittelemällä ne Menu Korean BBQ -kastikkeessa. Valmiiksi viipaloidut sienet kannattaa lämmittää nopeasti uunissa ja marinoida.

Tuotteet Kesprosta

Käsiteltävät raaka-aineet

Esikäsitellyt raaka-aineet

Valmiit tuotteet

...Tarjoa bowlit myös mukaan!

Esimerkiksi Biopakin pakkauksia löytyy kuutta eri kokoa. Niitä hyödyntämällä ravintola myy ruokaa tyylikkäästi myös take awayna.

Take away -asiantuntijapalvelut Kesprosta

Kespro ja Smart Set tarjoavat yhdessä Kespron yritysasiakkaille konsultointia monipuolisista ja vastuullisista take away -pakkausratkaisuista suunnittelusta hankintaan. Luo mieleenjäävä brändi ravintolan ilmeen mukaisten, kustannustehokkaiden sekä vastuullisten take away -astioiden avulla ja varmista ravintolan kannattava ulosmyynti!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä