Tokio mielessä – hodareilla olympiatunnelmaan

Käytä rapeaa porsaankylkeä artesaanihodarin täytteenä ja yllätä asiakkaasi. Pidettiinpä olympialaiset tai ei, ravintola-asiakkaat haluavat päästä olympiatunnelmaan ja nauttia japanihenkisistä herkuista.

Julkaistu

Edullinen katuruoka muuntuu vapaammin hinnoiteltavaksi herkuksi, kun hodarit valmistaa ja kokoaa artesaanityyliin. Käytä raikkaita ja laadukkaita raaka-aineita ja kokoa hodarit näyttäviksi herkuiksi.

Rapea possunkylki mielletään usein haastavaksi raaka-aineeksi. Kun valitset valmiiksi kypsennetyn porsaan kyljen, aikaa säästyy kypsennykseltä muiden ruokien valmistukseen ja asiakaspalveluun.

Ainoa mikä sinulle jää, on paahtaa ja viimeistellä porsaankylki hunajaglacella ennen esillelaittoa. Rakenna lisukkeet rapeasta kaalista, wasabimajoneesista, chilimarinoiduista kurkuista ja värikkäistä chileistä.

Hot Dog Tokio Deluxe - katso resepti!

Varioi hot dogien täytteitä sesongin rapeilla kasviksilla: ohueksi leikatulla avomaankurkulla, retiisillä, kevätsipulilla ja juureksilla. Säilö vihannekset jääkylpyyn ja valmista takuurapsakat lisäkkeet briossisämpylän väliin.

Viimeistele hot dogit paahdetuilla seesaminsiemenillä. Nosta ravintolasi myyntiä myymällä hot dogin viereen aasialaistyyppinen slaw-salaatti varhaiskaalista, majoneesista ja chileistä.

ML 3 21 hodarit zoom Vinkki: Revi korianteri rennosti hodarin väliin ja tuo lisää näyttävyyttä.

Tuotteet

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä