Vaihtelua lounaslistalle

Liikeideasta ja toimialasta riippumatta uudistuminen on haaste kaikille. Tarjoamme lounaan uudistamiseen muutamia helposti toteutettavia vaihtoehtoja. Inspiroidu ja kokeile!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

SÄÄSTÄ TYÖTÄ JA AIKAA!

Menun laadukas keittopohjasarja on ratkaisu, kun haluat tarjota helposti erilaisia keittoja. Nämä pitkään säilyvät keittopohjat toimivat erinomaisena perustana, johon yhdistelemällä muita laadukkaita raaka-aineita valmistat nopeasti trendikkäimmät kala-, liha- ja kasviskeitot.

KÄYTÄ VALMIITA KEITTOPOHJIA JA SÄÄSTÄT RESURSSEJA

Juureskeittopohja

  1. Porkkana-kanttarellikeitto on herkullinen ja näyttävä annos. Rakennat sen kätevästi juureskeittopohjaan porkkanasoseesta, kermasta ja kantarelleista.
  2. Broileri-yellow currykeitto saa makunsa Yellow curry -tahnasta ja kookoskermasta – juureskeittopohjalla säästät rutkasti työvaiheita!

Perunakeittopohja

  1. Vuohenjuusto-punajuurisosekeitto ei vaadi paljoa aikaa, kun kuumennat pohjaksi maukkaan perunakeittopohjan ja kruunaat annoksen rapeaksi paistetulla vuohenjuustosiivulla.
  2. Pekoninen kukkakaali-parmesankeitto ihastuttaa kermaisella juustoisuudella ja rapeilla pekonihipuilla. Pohjana toimii loistavasti aikaa säästävä perunakeittopohja.

Kirkasliemikeittopohja

  1. Espanjalainen makkarakeitto porisee kokoon kuin itsestään, kun lisäät kirkasliemikeittopohjaan Välimeren tunnelmaa tomaatilla ja valkoviinillä. ¡Buen provecho!
  2. Kolmen kalan seljanka syntyy käden käänteessä kirkkaaseen keittopohjaan kätevistä kalakuutioista ja kasviksista.

kebab-annos

Grillikioskeista ravintoloihin

Vielä 1990 luvulla hampurilainen oli suomalaisten perinteisten grillien ”roskaruokaa”. Pikaruokaravintoloiden rantautuminen suomeen vuosituhannen vaihteessa kohotti tarjottavien hampurilaisten ja hampurilaisaterioiden laatumielikuvaa.

Vuosituhannen alussa valveutuneimmat ravintolayrittäjät huomasivat hampurilaisten olevan megatrendi, joka kasvoi vuodesta toiseen. Tänä päivänä useiden casual dining -ravintoloiden trendikkyys arvioidaan listalta löytyvien talon hampurilaisten sekä ranskalaisten kautta.

Kebab on tällä hetkellä fast food -ruokailun kärkituotteita. Voisiko kebabin menestystarina siirtyä hampurilaisen tapaan ravintoloihin?

Kokeile: Menu kebabvarras 15 kg

Fingerfoodmuki ja ranskalaiset

Käppäilyruokaa!

Yksi tämän hetken suurimmista ruokailmiöistä on arjen hektistyminen ja sen myötä muuttuneet ruokailutottumukset. Toisin kuin voisi luulla, ilmiön taustalla ei kuitenkaan ole pelkästään kiire, vaan yleisesti arjen perusrytmin muuttuminen. Joustavat työajat ja -paikat ovat johtaneet siihen, että ihmiset liikkuvat hyvin eri aikoihin. Sitä, milloin ihmisillä on lounasnälkä, on nykyään hyvin vaikea määrittää.

Mukaan otettavien annosten suosio on seurausta arjen hektistymisestä

Arjen ja viikonlopun välinen kuilu ei myöskään ole enää yhtä valtava kuin vielä joitain vuosia sitten. Elämänrytmin muutos vaikuttaa hyvin dramaattisesti siihen, miten me asioimme kaupassa sekä milloin ja missä muodossa haluamme ruokaa. Ihmiset kaipaavat nykyisin yhä enemmän helppoja ratkaisuja kiireen keskelle.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä