Dal Molise

Dal Molise Mozzarella ja Burrata – Valmistettu rakkaudella ja intohimolla

Italialainen ruoka tunnetaan laadustaan, joka ylittää korkeimmatkin vaatimukset. Laadun ja myös ruoan ainutlaatuisen maun taustalla ovat sen valmistukseen liittyvät perinteet ja käsityötaidot.

Italian eri alueista on Molisen alue erikoistunut tuottamaan laadukkaita erikoisjuustoja.

Aidon italialaisen mozzarellan suosio on kasvanut kautta maailman, eikä ihme, sillä sen pehmeä rakenne, puhdas maku ja pitkäkuituinen rakenne tekevät juustosta soveltuvan moniin eri ruokalajeihin. Myös herkullisten burrata- ja burratina-juustojen kysyntä on viime vuodet ollut alati kasvussa, ja näitä juustoja löytyykin nykyisin yhä useamman ravintolan ruokalistalta.

Aitoja italialaisia juustoja, jotka on valmistettu rakkaudella ja intohimolla

Dal Molise on aitojen italialaisten käsitehtyjen juustojen tuoteperhe, joka käsittää laadukkaita mozzarella-, burrata- ja burratina-juustoja pakastetuotteina. Juustojen tuotannossa hyödynnetään perinteiden ohella viimeisintä teknologiaa, mitä on kehitetty yhteistyössä paikallisen yliopiston kanssa. Uusi teknologia mahdollistaa, että pakastetut juustot maistuvat raikkailta ja ovat ominaisuuksiltaan aivan tuoreen juuston veroisia.

Dal Molisen juustoja maahantuo ja markkinoi DENCON Foods Oy, jonka tuotevalikoimiin kuuluvat erilaiset lihat, lihatuotteet ja muut ruokatuotteet. Vaadimme tinkimätöntä laatua kaikilta tuotteiltamme. Laatu läpäisee myös kaiken muun toimintamme, myynnin, ammattimaiset neuvot, oikeat tuotetiedot ja toimivat pakkaukset. Sloganiamme “Quality In Every Bite” emme valinneet sattumalta. Toimimme kaikessa sen mukaisesti.