MUU

MUUtos, joka tekee hyvää!

Kasvipohjaiset MUU-tuotteet ovat vieneet suomalaisten kielet mennessään. Vain muutamassa vuodessa MUU on noussut kasvipohjaisen tuotekategorian kotimaiseksi markkinajohtajaksi ja saanut suuren fanijoukon mukaansa MUUtokseen. Same same but plant-based kuuluu brändin slogan ja MUU-tuotteilla on helppo korvata liha kaikessa ruuanlaitossa.

Laajasta MUU-tuotteiden valikoimasta löydät paljon herkullisia tuotteita arjen ruuanlaittoon, herkutteluun ja ammattilaiskäyttöön. Monipuolinen valikoima sisältää makkaroita, nakkeja, suikaleita ja muruja ruuanlaittoon, leikkeleitä aamiaiselle ja kahvilatuotteisiin, pihvejä lounaslinjastolle ja hampurilaisiin sekä maukkaita pyöryköitä ja nuggetteja.

MUU-tuotteilla voit korvata lihan kaikessa ruuanlaitossa ja tarjota herkullisia MUUnlaisia kasvipohjaisia tuotteita aamiaisella ja brunssilla, lounaslinjastolla ja illallisella. MUU-tuotteiden raaka-aineena käytetään pääasiassa vatsaystävällistä fermentoitua härkäpapua ja hernettä.

MUU-tuotteilla valmistat maukkaita ruokia, joissa maku ja vastuullisuus kulkevat käsi kädessä. Kasvipohjaisten MUU-tuotteiden hiilijalanjälki on vain murto-osan vastaavien lihatuotteiden hiilijalanjäljestä. Tuttu käyttöliittymä ja maku takaavat sen, että tuotetta on helppo käyttää ja se maistuu ruokailijoille.