Hyödynnä Accountorin kumppaniedut ravintoloille

Kespron yritysasiakkaana voit valita laadukkaat talous- ja henkilöstöhallinnon ratkaisut Accountorilta etuhintaan – ja säästää vapautuneen työajan ravintolaliiketoimintasi kehittämiseen.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Accountor

Vie ravintolasi toiminta uudelle tasolle!

Älä säädä ensi vuonna taloushallinnon haasteiden kanssa

Tuotamme kirjanpidon ajallaan ja oikein, hoidamme puolestasi laskujen käsittelyn ja tuotamme sinulle alan kehittyneimmät raportit ja analyysit tiedon hyödyntämiseksi. Saat yrityksellesi nimetyn kirjanpitäjän sekä lisäksi talouspäällikön tapaamiset neljästi vuodessa. Kespron asiakkaana saat 50 % alennuksen kirjanpitopalvelun käynnistyskuluista.

Accountorin HR, palkanlaskenta ja lakituki yrityksesi käytössä

HR-asioissa saat käyttöösi parhaat henkilöstökäytännöt, asiantuntijamme tuen sekä helppokäyttöisen ohjelmiston. Tarjoamme avun arjen esihenkilö- ja henkilöstötyöhön, uusien työntekijöiden rekrytointiin sekä erilaisiin sopimusasioihin. Yrityksesi palkanlaskennan hoidamme pientiimissä, jolloin voimme varmistaa yllättäviinkin tilanteisiin varahenkilöt sekä vahvan toimiala- ja TES tuntemuksen. Kysy Kespron asiakasetua!

Tehosta työvuorosuunnittelua ja paranna työntekijäkokemusta ravintola-alan suosituimmalla työvuorosuunnitteluohjelmalla eli MaraPlan Pro:lla!

MaraPlan Pro -työvuorosuunnitteluohjelma tehostaa ja helpottaa esihenkilöiden työtä. Ohjelman avulla sinulla on aina oikea määrä henkilökuntaa oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. MaraPlan Pro soveltuu erityisesti matkailu- ja ravintola-alalle ja sieltä löytyvät valmiina kaikki alan keskeiset työehtosopimukset.

Työvuorot pystytään kohdistamaan asiakasvirtojen mukaan, jolloin työajat käytetään mahdollisimman optimaalisesti. Ohjelman avulla pystytään säästämään kustannuksia, koska se ohjaa työvuorosuunnittelua annettujen tavoitteiden mukaan. Myös kustannusten ennustus helpottuu, kun saat selkeät ennusteet kustannuksista ja työtunneista jo vuorojen suunnitteluvaiheessa.

Ohjelma laskee automaattisesti palkkatapahtumat, ja sen liittymät yleisimpiin palkanlaskentaohjelmiin mahdollistavat palkkatietojen viennin suoraan palkanlaskentaan.

Pitkälle automatisoitu ohjelmisto mahdollistaa tasa-arvoisen ja osallistavan työvuorosuunnittelun. Työntekijöiden toiveita ja muutoksia voidaan ottaa runsaasti vastaan sekä käsitellä niitä tasa-arvoisemmin kuin manuaalisessa työvuorosuunnittelussa. Tämä lisää työyhteisön hyvinvointia ja tasa-arvoa ja siten parantaa työntekijäkokemusta.

Lisäksi MaraPlan Pro:hon on saatavilla Työvuorot automaattisesti –palvelu, joka suunnittelee työvuorolistat lähes yhden napin painalluksella listojen laadusta tinkimättä.

Kespron asiakkaana saat 30 % alennuksen MaraPlan Pro:n käyttöönotosta.

Talous-, palkanlaskenta ja HR-palvelut sekä työvuorosuunnittelu ravintoloille

Accountor ja MaraPlan Pro ovat osa Kespro Palvelujen kumppanipalveluita. Accountor tarjoaa foodservice-alan toimijoille monipuoliset talous- ja henkilöstöhallinnon palveluratkaisut, jotka räätälöidään aina sopiviksi yrityksen tarpeiden perusteella. Accountorin MaraPlan Pro on markkinoiden johtava työkalu henkilöresurssien tehokkaaseen hallintaan. Se on selainpohjainen työvuorosuunnitteluohjelmisto, jonka avulla voidaan kätevästi suunnitella ja käsitellä ravintola-alan työvuoroja ja tehostaa työvuorosuunnitteluprosessia. Kespron yritysasiakkaana saat Accountorin palvelut käyttöön valmiiksi räätälöityinä palvelupaketteina. Tutustu paketteihin ja etuihin: Accountor & MaraPlan Pro.

kespro palvelut kaikki 1920x1080 logo teksti

Palvelut tukkuhintaan Kesprosta

Kespro tarjoaa kaikki ravintolan tarvitsemat palvelut vuokrahenkilöstöstä työterveyteen – helposti yhden tukun kautta. Olipa tarve uudistaa menua, sitouttaa ja kouluttaa henkilökuntaa tai saada useampi tukkutoimitus per päivä, Kespron palvelut auttavat tässä.

Kespro tarjoaa foodservice-asiakkailleen myös laajan ja monipuolisen valikoiman kumppanipalveluita, jotka tukevat ravintolaliiketoiminnan johtamista ja kehittämistä sekä säästävät aikaa olennaiseen – asiakaselämysten tuottamiseen. Kespron asiakkaana saat kumppaneiltamme parhaat edut helposti käyttöösi. Kumppaniverkoston tarjoama palveluvalikoima kasvaa koko ajan – kehitämme verkostoa aktiivisesti asiakkaidemme palautteiden pohjalta!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä