Vinkkejä Kespron messuilta

Kespro ja yhteistyökumppanit esittelivät ideoita, tuotteita ja ratkaisuja suosituilla Kespron messuilla.

Julkaistu

Teksti

Tuija Heikkilä

Kuvat

Laura Vesa

Kespron messukiertue vieraili syyskuussa seitsemällä paikkakunnalla – Lahdessa, Tampereella, Turussa, Kuopiossa, Helsingissä, Oulussa ja Rovaniemellä. Suomen suurimpien alueellisten horeca-alan messujen anti oli yli 200 näytteilleasettajan myötä runsas, monipuolinen, värikäs ja kiinnostava.

Tarjolla oli uutuuksia, ratkaisuja, tietoa, elämyksiä ja maistettavaa. Kespron Ristorante Foodsteri tarjosi aurinkoisen Italian makuja, joista esittelyssä oli muun muassa uusi streetfood-suosikki, täytetty piadina-leipä.

Kalaosaamista

Kalatukku Erikssonin Markus Lumme Kespron messuilla 2018

Kespro esitteli Kalatukku E. Erikssonin uutena osana kalaosaamistaan. Pitkästä historiastaan tunnetut Eriksson ja Reinin Liha ovat nyt Kesproon kuuluvia itsenäisiä yhtiöitä. Markus Lumme maistatti messuilla graavitaimenta.

Sadonkorjuu

Kespron messujen anti oli houkutteleva, värikäs, tuore ja ylenpalttinen kuin syksyinen sadonkorjuupöytä.

Pizza paistuu

Antti Ahonen maistattaa pitsaa Kespron messuilla

Kespron avainasiakaspäällikkö Anssi Ahosella oli kuumat oltavat kuin Italian auringossa, kun hän paistoi messuvieraille pizzoja. Esittelyssä oli myös Davigelin pizzapohja, jossa tomaattikastike on valmiina. Tuote nopeuttaa ja helpottaa pizzantekoa etenkin pienissä tiloissa.

Dolce - jälkkäriksi

Davigel Tiramisu Deliziosa -torttu Kespron messuilla

Mikä olisikaan italialaisempi jälkiruoka kuin tiramisu? Davigelin Tiramisu Deliziosa vie kielen! Kespron uutuudessa klassikon perinteiset ainekset, kahvissa kostutetut savoiardikeksit, täyteläinen mascarpone-juusto ja marsalaviini, ovat täydellisessä tasapainossa. Davigel-tiramisu houkuttelee vitriinissä ilman hävikkiriskiä.

Makua tahnoilla

Menu maustetahnoja Kespron messuilla 2018

Vain Kesprosta -brändi tarjoaa tällä kaudella peräti 115 uutuustuotetta, kuten aidoista raaka-aineista valmistetut, kansainvälisiä makuja ruokiin tuovat Menu-maustetahnat. Seitsemällä erilaisella tahnavaihtoehdolla marinoit ja maustat ruokiin helposti vaikkapa Italian, Meksikon, Korean tai Intian makuja.

Laadukasta lihaa

Reinin lihan Patrick Södermalm ja Ville Raikas Kespron messuilla 2018

Reinin Lihan Patrick Söderman ja Ville Raikas maistattivat laadukasta tuorelihavalikoimaa. Muun muassa suomalaista karitsanlihaa ja raakamakkaraa sai maistella Helsingin messuilla.

Värillä on väliä

G. Benediktin lifestyle-astiasarjaa esillä Kespron messuilla 2018

Kespron uusi ravintolakäyttöön suunniteltu lautasten ja kulhojen tuotesarja, tšekkiläisen G. Benediktin Lifestyle, tuo väriä syys- ja talvikauden kattauksiin. Valitse petrolinsävyinen deeplagoon, terrakotan oranssi volcano tai tumma ebony.

Antipastit alkuun

Ristorante Foodsterissa Kespron Maarit Mäkelä (pääkuvassa) maistatti herkullisia italialaisia antipasteja, kuten provolone-juustoa, borettane-sipuleita balsamietikassa, puolikuivattuja tomaatteja, gorgonzolaa ja Menu-uutuutta, taikinajuureen leivottua esipaistettua levainleipää.

Kirjaimilla koristeltuja Menu-kertakäyttömukeja

Messukiertueen kuudella paikkakunnalla kävijät saivat äänestää mieluisinta Menu-kuumakuppia. Osallistujien kesken arvotun pääpalkinnon voitti Heli Kangas-Korhonen Riihikoti-palvelukeskuksesta Pöytyältä. Lisäksi arvottiin kolme lahjakorttipalkintoa. Voitoista on ilmoitettu henkilökohtaisesti voittajille. Onnittelut!

Fingerfoodia kokoukseen

Mondo Frescon vegaani kasvispaistos Vulkaani

Näistä ei malta pitää näppejään erossa. Mondo Frescon vegaani kasvispaistos Vulkaani on syksyn uutuustuote kokoustarjoiluun.

Viiniuutuuksia

Kespron viinien syysuutuudet ovat Ranskasta, Chilestä ja Etelä-Afrikasta sekä espanjalainen cava-kuohuviini. Italialaisruokien kanssa maistuvat sarjan italialaiset Castelli Amici -viinit, punainen sangiovese ja valkoinen pinot grigio. Terveydeksi – salute!

Amicin valko- ja punaviinipullot Kespron messuilla 2018

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä