Tyylikäs vaihtoehto illallistarjoiluun

Jättikatkaravut ovat oivia raaka-aineita valmistettaessa näyttäviä, inspiroivia ja laadukkaita seafood-annoksia. Rapuja voi yhdistää niin salaatteihin, pastoihin, wokkeihin kuin risottoihin sekä tarjota sellaisenaan kastikkeen ja kasviksien kera.

Julkaistu

Ravintola-asiakkaat haluavat usein nauttia ruokalajeista, joita he eivät valmista kotona. Osa asiakkaista painottaa valinnoissaan sekä kalaa että äyriäisiä. Monipuolisista ravuista on helppoa muokata ravintolan liikeidean ja asiakaskunnan mukaisia annoksia.

Erikssonin kuoritut ja raa’at jättikatkaravut on vastuullisesti tuotettu. Niillä on ASC-sertifikaatti, ja ne on kasvatettu Vietnamissa. Rapuja saa kolmessa eri kokoluokassa. Mitä pienempi ravun kokonumero on, sitä suurempi rapu on kyseessä, eli kokonumeron 8–12 rapu on noin kaksi kertaa suurempi kuin kokonumeron 16–20.

Jättikatkaravut - laatua ja näyttävyyttä

Chiliöljyssä paistettuja jättikatkaravunpyrstöjä, perunagnoccheja ja kasviksia - Katso resepti!


Pujota jättikatkaravut ennen kypsennystä pituussuunnassa varrastikkuun. Kypsennä ne tikussa, jolloin ravut pysyvät suorana myös kypsennyksen jälkeen. Paista ravunpyrstöt chiliöljyssä. Valmista perunagnocchit ja paista ne keittämisen jälkeen. Valmista porkkana- ja hernepyreet lisäämällä kasvisten joukkoon hieman voita ja kermaa.

Tämän tuotesarjan erittäin laadukkaat raa'at pyrstöt eivät sisällä lisäaineita tai injektoitua suolaa.
Anssi Nurminen, Kespro

Vinkki!

Sulattamisen jälkeen ravut paistetaan nopeasti pannulla. Vältä rapujen liikaa kypsennystä, jottei niistä tule liian sitkeitä. Tämän tuotesarjan erittäin laadukkaat raa'at pyrstöt eivät sisällä lisäaineita tai injektoitua suolaa.

Juomasuositukset

21733008 Assemblage Terres Blanches

Jättikatkaravun valmistus ja mausteet määrittävät usein viinin, joka yhdistetään annokselle. Roseeviini on erinomainen vaihtoehto paistetuille ja kevyemmin maustetuille rapuannoksille. Terres Blanches on Etelä-Ranskasta tuleva elegantti, marjaisa ja gastronominen viini, jonka yhdistät hienosti äyriäisille.

21463716 Joseph Cattin Riesling Pur de Roche

Roche tarkoittaa kiveä. Viini edustaa mineraalista, puhdasta tyyliä, jonka mausta löytyy kypsää hedelmää ja kevyttä mausteisuutta. Monimuotoinen ja kehittynyt viini on erityisen hieno yhdistettynä grillattujen äyriäisten kanssa.

Tuotesuositukset

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä