Uusia maukkaita kalaratkaisuja lounastarjoiluun

Vastaa valmiilla ja laadukkailla kalatuotteilla kasvavaan kalaruokien kysyntään lounaalla. Kalatuotteet sopivat niin buffetpöytään kuin annoksiinkin.

Julkaistu

Kalaruokien suosio lounaalla kasvaa koko ajan, ja ravintoloilla onkin kova paine varioida kalaruokia ja vastata asiakkaiden toiveisiin.

Kespro toi myyntiin uusia laadukkaita vaihtoehtoja lounaan kalatarjontaan. Merhavin tuotteita hyödyntämällä kalaruokia voi vaihdella tai lisätä niiden määrää ruokalistalla. Lisäkkeitä ja kastikkeita varioimalla vaihtoehtojen määrä moninkertaistuu. Uutuuskalojen makumaailmoja täydentämään sopivat myös uudet Menu-majoneesit: Menu Tryffelimajoneesi, Menu Chipotle-ranch-majoneesi sekä Menu Wasabimajoneesi.

Merhavin uutuustuotteet on valmistettu aidoista kalan fileepaloista. Tuotteet on irtopakastettu, jollon niitä voi valmistaa tarpeen mukaan. Kalat valmistetaan uunissa tai ne voi friteerata rapeiksi. Ne kypsennetään jäisinä.

 • Merhav Seitifileessä on maukas tattaripanerointi. Tuote on gluteeniton, ja se on valmistettu MSC-sertifioidusta seitistä.

 • Merhav Seitin selkäfile on valmistettu seitin seläkkeestä. Tuotteessa on luomupanerointi, ja siinä on mieto limen maku. Sei on MSC-sertifioitu.

 • Merhav Lohi tillitäytetty on paneroitu lohifileepala, jonka täytteenä on mehevä tillikastike.

 • Merhav Lohinugetti on lohifileepaloista valmistettu ja rapeaksi paneroitu nugetti. Kokeile nugetteja esimerkiksi pitaleivän täytteenä.

MIKSI PANEROITU KALA

 • Tuotteet säilyvät linjastossa laadukkaampina ja mehevämpinä kuin naturelkalat
 • Kylmäkastikkeet sopivat erinomaisesti paneroiduille kaloille, ei erillistä lämpimien kastikkeiden valistamista
 • Uutuuksien hyödyntäminen ammattikeittiössä ei vaadi erillistä kala-ammattitaitoa
 • Tasalaatuisia, nopea valmistaa, ei hävikkiä, katehallinta
 • Tarjoaa vaihtelua kiertävälle lounaslistalle
 • Vastuullisia valintoja
 • Seitifileen gluteeniton panerointi tarjoaa ratkaisut esimerkiksi keliaakikoille.

ML 4 21 fish and chips pohjoisafrikkalaisittain

Fish and chips pohjoisafrikkalaisittain

 1. Brittiklassikko muuntuu pohjoisafrikkalaiseksi, kun lisukkeena tarjotaan couscousia sekä kurkumalla ja sahramilla maustettua aiolia.

 2. Kypsä couscous maustetaan erivärisillä, pieniksi kuutioiduilla tomaateilla, hienonnetulla mintulla ja lehtipersiljalla sekä itämaisilla mausteilla.

 3. Kastike valmistetaan maustamalla majoneesi hienoksi raastetulla valkosipulilla, sitruunamehulla, jauhetulla kurkumalla, currylla ja ripauksella sahramia.

 4. Annos täydennetään paahdetuilla punajuurilla.

 5. Vinkki! Pikkelöidyt kasvikset tuovat annokseen raikkautta.

Katso resepti!

Tuotteet

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä