ainesosat
"15 - <30% happea sisältäviä valkaisuanineita, 5 - <15% ionittomia tensidejä, 5 - <15% polykarboksylaatteja, 5 - <15% fosfonaatit Sisältää: entsyymiä (Subtilisin, Amylase), hajustetta (Citronellol, Linalool, Limonene)"
allergeenit
-
ean
5714970394995
valmistus-/​alkuperämaa
Puola
valmistuttaja
-
perusyksikön määrä
-
sap
21941664
valmistaja
RB HYGIENE HOME NORDIC A/S
valmistusohje
-
säilyvyysaika avauksesta
-
merkki
FINISH
tietoa koostumuksesta
-
tarkemmat koostumustiedot
-
ravitsemukselliset ominaisuudet
-
ravintosisältö
Energia 0 kJ / 0 kcal
säilytys ja käyttöohje
"KÄYTTÖ: 1. Käsittele vain kuivin käsin. 2. Älä revi pakkausta. 3. Ei avattavaa käärettä. Liukenee kokonaan pesussa. 4. Aseta yksi t abletti pesua kohti KUIVAAN annostelijaan. 5. Älä aseta ruokailuvälinekoriin. 6. Parhaan tuloksen saat käyttämällä eko -ohjelmaa/automaattista ohjelmaa. Jotta Ultimate Plus-tablettien laatu säilyisi, sulje pakkaus aina käytön jälkeen, ja säilytä poiss a kuumuudesta ja kosteudesta. Parhaan kuivaustuloksen saat käyttämällä Finish Rinse Aid. Lajittele pakkaus kierrätykse en. Pakkauksen saa kierrättää vain, jos se on tyhjennetty kokonaan. Tabletin sisältämä suolatoiminto toimii pehmeässä/ keskikovassa vedessä, enintään 21°dH. Tehoa voi parantaa lisäämällä Finish-astianpesukonesuolaa. Tämä tuote ei suojaa mekaanisilta vaurioilta eikä korjaa jo vahingoittuneita esineitä. Kääreetön, biohajoava ja 100-prosenttisesti vesiliukoinen kalvo. Ärsyttää voi makkaasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Sisältää Subtilisin. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomis sa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti . Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä . Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti."
tuotteen lisätiedot
AISE
Kierrätysmerkki

varoitukset ja turvallisuus
Ärsyttää ihoa
Ärsyttää voimakkaasti silmiä
Jos tarvitaan lääkinnällistä apua,näytä pakkaus tai varoitusetiketti.
Säilytä lasten ulottumattomissa.
JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE:Pese runsaalla vedellä ja saippualla.
JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN:Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan.Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti
Jos silmä-ärsytys jatkuu:Hakeudu lääkäriin.