Tuotetiedot

ainesosat
15-30%: Ionittomia tensidejä, Saippuaa. 5-15%: Anionisia tensidejä. <5%: Entsyymejä, Fosfonaattia. INGREDIENTS: MEA Palmkerneleate, Mono Propylene Glycol, Glycereth-6-cocoate, Glycerol, Sodium Laureth Sulfate, PVA, Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate, Protease, Amylase, Lipase, Denatonium Benzoate.
allergeenit
-
ean
8720181122071
valmistus-/​alkuperämaa
Iso-Britannia
valmistuttaja
-
perusyksikön määrä
-
sap
21764972
valmistaja
UNILEVER FINLAND OY
valmistusohje
-
säilyvyysaika avauksesta
-
merkki
NEUTRAL
tietoa koostumuksesta
-
tarkemmat koostumustiedot
-
ravitsemukselliset ominaisuudet
-
ravintosisältö
Energia 0 kJ / 0 kcal
säilytys ja käyttöohje
ANNOSTELU: Käytä 1 kapseli normaalin ja erittäin likaisen pyykin pesuun pehmeässä, keskikovassa tai kovassa vedessä (2–5 kg). Käytä 2 kapselia suurissa koneissa (6–8 kg). 1. Pudota kapseli pesurummun pohjalle. 2. Lisää pyykit koneeseen. 3. Nauti pu htaasta pyykistä. PARHAAN PESUTULOKSEN SAAMISEKSI: Pudota kapseli pesurummun pohjalle ENNEN vaatteita. Älä käytä esipesua. Älä käyt ä käsinpesuun tai liotukseen. Älä täytä pyykkikonetta liian täyteen. Säilytä suojassa kuumuudelta, kosteudelta ja auri ngonvalolta. Jos kapselista jää pesuainejäämiä vaatteisiin, huuhtele ne pois lämpimällä vedellä. Pesemällä täysiä koneellisia ja va litsemalla matalan pesulämpötilan pesuohjelman, vähennät pyykinpesun ympäristövaikutuksia. Liian suuri annostus ei par anna pesutulosta, lisäksi se on haitallista ympäristölle. Kapselin pintaan on lisätty katkeraa ainetta, jotta lapset eivät vahingoss a nielisi tuotetta. Pese kädet sen jälkeen, kun olet käsitellyt kapselia. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen.
tuotteen lisätiedot
Pohjoismainen ympäristömerkki (Joutsen)
Kierrätysmerkki
Allergia- ja astmaliiton merkki
Kestävä tuote

varoitukset ja turvallisuus
Ärsyttää voimakkaasti silmiä
Säilytä lasten ulottumattomissa.
JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN:Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan.Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti
Jos silmä-ärsytys jatkuu:Hakeudu lääkäriin.