Bolt.Worksin henkilöstövuokraus säästää aikaa, vaivaa ja rahaa – hyödynnä pikkujouluetu!

Onko yritykselläsi tarve lisätyövoimaan, mutta osaajat vielä puuttuvat? Kespron asiakkaana saat Bolt.Worksin kautta motivoituneet ja ammattitaitoiset HoReCa-alan työntekijät etuhintaan. Rekrytointiprosessin ulkoistaminen säästää aikaa, vaivaa ja rahaa!

Julkaistu

Teksti

Bolt.Works & Kespro

Kuvat

Bolt.Works & Kespro

Kaupallinen yhteistyö

Bolt.Works

Henkilöstövuokrauksella poolit kuntoon ennen sesonkeja

Palvelualoilla syksy on kiireistä. Lounasravintolat täyttyvät ruokailijoista ja pikkujoulukausikin kolkuttelee ovella. Uuden työvoiman rekrytointi kiireessä saattaa tällöin viedä kohtuuttoman paljon yrittäjän aikaa. Bolt.Works on nopeasti toimintaansa palvelualoilla kasvattanut henkilöstöpalveluyritys, jolla on kyvykkyys toimia ketterästi, kun työvoimasta on pulaa. Rekrytointiprosessin ulkoistaminen voi säästää aikaa, vaivaa ja rahaa, kun saat parhaat osaajat helposti käyttöön Boltin kautta – ja voit siten keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

”Pikkojoulusesongin aikana ei kannata vetää henkilökuntaa liian tiukalle, vaan tällöin voit ottaa meiltä työvoimaa nopeasti muutaman päivänkin vuoroihin. Meillä on kyky rakentaa toimivat poolit, joiden avulla oma palvelunne pelaa ja liiketoimintanne pysyy tuottoisana haastavissakin tilanteissa”, kertoo Boltin HoReCa-alan toimialapäällikkö Mikko Hokkanen.

Palvelualojen työpaikat ovat vuonna 2023 vetäneet hyvin, ja lähes 20 000 uutta osaajaa on tänä vuonna hakenut töihin Boltille. Vapaana on siis jatkuvasti kaikkia palvelualojen työntekijöitä kokeista tarjoilijoihin ja astiahuoltajiin.

Saat Kespron asiakkaana etuja pikkujoulukauden henkilöstövuokraukseen, kun tilaat 31.10. mennessä

Kespron kumppanipalveluverkostoon kuuluva Bolt.Works tarjoaa motivoituneet HoReCa-alan tähtitekijät edullisemmalla kerroinhinnalla ennakkoon lokakuun 2023 loppuun mennessä tilanneille.

Selvitä kauden etuhintasi – ota yhteyttä Bolt.Worksiin tai kysy lisää Kespron myyjältäsi tai Kespron asiakaspalvelusta.

Bolt.Works on nopeasti toimintaansa palvelualoilla kasvattanut henkilöstöpalveluyritys, jolla on kyvykkyys toimia ketterästi, kun työvoimasta on pulaa.


Kespro Palvelut x Bolt.Works sovellus mobile

Tehoa Bolt.Works-sovelluksesta

Tänä päivänä tekoälyä pystytään hyödyntämään entistä paremmin oikean työvoiman löytämiseen. Bolt.Works on tässä edelläkävijän asemassa kehittäen jatkuvasti tehokkaampia tapoja yhdistää työt ja tekijät. Lisäksi Bolt.Works-sovelluksessa arvokkaan tähtipalautteen kerääminen on tehty helpoksi.

”Seuraamme päivittäin tähtiarviointien kautta töiden sujumista ja saamiamme palautteita. Hyvästä työstä maksamme bonusta palkan päälle”, kertoo palvelualojen toimialajohtaja Johannes Setänen.

Työvoiman tilaajan kannattaa aina ottaa Bolt.Works-sovellus käyttöön, sillä siellä pystyy tekemään tilausten lisäksi myös tuntien hyväksynnät sekä näkemään ajantasaiset raportit työvoiman käytöstä.

Erityisesti hotelli- ja ravintola-alan asiakkaat ovat kiitelleet Bolt.Works-sovellusta, jossa työvoiman tilauksen voi tehdä muutamalla klikkauksella. Tehtävään sopivat henkilöt saavat tiedon uudesta työtehtävästä ja voivat hakea tähän suoraan omalla profiilillaan. Sovellus helpottaa tilaajaa myös käytännön asioiden hoitamisessa sen jälkeen, kun tehtävään sopiva henkilö on jo aloittanut työt.

”Työvoiman tilaajan kannattaa aina ottaa Bolt.Works-sovellus käyttöön, sillä siellä pystyy tekemään tilausten lisäksi myös tuntien hyväksynnät sekä näkemään ajantasaiset raportit työvoiman käytöstä. Meiltä löytyvät myös työkalut työvuorosuunnitteluun”, kertoo Bolt.Works-sovelluksen tuotepäällikkö Juho Salmi.

Kespro Palvelut x Bolt.Works serviisi

Asiakkaamme luottavat meihin, sillä olemme paikallisesti läsnä ja pystymme tunnistamaan heidän tarpeensa vahvalla toimialatuntemuksella. Työntekijät puolestaan kokevat saavansa meiltä aina apua käytännön asioiden hoitamiseen inhimillisellä otteella.
Johannes Setänen, Bolt.Works

Henkilökohtaista palvelua unohtamatta

Bolt.Worksilla ihminen on aina keskiössä. Sujuvan digiasioinnin lisäksi taattua on myös henkilökohtainen palvelu, niin toimistoilla, puhelimessa kuin Bolt-sovelluksen chatissa.

”Asiakkaamme luottavat meihin, sillä olemme paikallisesti läsnä ja pystymme tunnistamaan heidän tarpeensa vahvalla toimialatuntemuksella. Työntekijät puolestaan kokevat saavansa meiltä aina apua käytännön asioiden hoitamiseen inhimillisellä otteella”, kertoo Setänen.

Kespro Palvelut Bolt.Works tarjoilija

Tiesitkö tämän kaiken Bolt.Worksin henkilöstövuokrauksesta?

  • Henkilöstökumppanina Bolt.Works varmistaa, että tekijöillä on tarvittavat taidot ja pätevyydet työn suorittamiseen.
  • Byrokratia hoituu: Kun asiakasyritys hyväksyy työntekijän, Bolt.Works allekirjoittaa hänen kanssaan työsopimuksen sekä perehdyttää tuntien kirjaamiseen ja keikkatyössä työvuorojen varaamiseen.
  • Bolt.Worksin asiakkaana vastaat työnjohdosta, ohjauksesta sekä siitä, että työntekijä on saanut asianmukaisen perehdytyksen työtehtävään.
  • Työturvallisuus on Bolt.Worksilla sydämen asia.
  • Tekijän työsuhteen aikana Bolt.Works hoitaa työnantajavelvoitteet, kuten palkanmaksun, vakuutukset, työterveyshuollon ja eläkkeet.
  • Bolt.Worksin asiakkaana voit luottaa siihen, että kaikki käytännön asiat hoidetaan puolestasi.


kespro palvelut kaikki 1920x1080 logo teksti

Palvelut tukkuhintaan Kesprosta

Kespro tarjoaa kaikki ravintolan tarvitsemat palvelut sesongin henkilöstöpalveluista työvuorosuunnitteluun – helposti yhden tukun kautta. Kespron asiakkaana saat kumppaneiltamme parhaat edut helposti käyttöösi.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä