Kaikki PRO-palkitut 2023

Ammattikeittiöiden ja ravintoloiden parhaat ammattilaiset palkittiin PRO-tunnustuspalkinnoilla Helsingissä 18.1.2023. PRO-palkinnot jaettiin jo 21:nnetta kertaa. Kespro, Reinin Liha ja Kalatukku E. Eriksson sponsoroivat yhteensä kolmea kilpailusarjaa.

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Kespro

Kuvat

AVEC MEDIA

PRO-tunnustuspalkinnoilla juhlistetaan alan kovaa osaamista ja kohennetaan koko ravintola-alan arvostusta. Kesprosta tuetaan yhteensä kolmea kilpailusarjaa. Reinin Liha sponsoroi uutta Tulokas-sarjaa, Kalatukku E. Eriksson sponsoroi Ravintolan Keittiöpäällikkö tai -Mestari -sarjaa ja Kespro sponsoroi Innovaatio-sarjaa.

27219 pro-gaala 2023

Palkintojen saajaksi oli ehdolla yhteensä 48 finalistia 16 sarjassa. Yksi finalisteista palkittiin kahdella PRO-pystillä: Jukka Turta Päijät-Hämeen Ateriapalvelusta voitti PRO ammattikeittiön tuotekehittäjä -sarjan ja vei nimiinsä lisäksi lehdistön palkinnon.

Uutena lanseeratun PRO tulokas -sarjan voitti Anna Siitari, joka pyörittää mikkeliläistä Kirjalan Kahvipaahtimoa yhdessä isänsä kanssa.

27176 pro-gaala 2023

PRO-palkinnot 2023

TULOKAS
Anna Siitari, Kirjalan Kahvipaahtimo, Mikkeli

TUOMARISTON KUNNIAMAININTA TULOKKAALLE
Iida Paloniemi, Friends & Burgers, NoHo, Oulu

AMMATTIKEITTIÖN TYÖNTEKIJÄ
Hilkka Anttila, SEAMK kampustalo, Sodexo, Seinäjoki

RAVINTOLAN KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ TAI -MESTARI
Kim Mustonen, Pure & V, Nizza

KAHVILAN TYÖNTEKIJÄ
Eve Kormilainen, Espresso House, Helsinki

27135

OPETTAJA
Jyri Bemerståhl, Keuda, Mäntsälä

RAVINTOLAN KOKKI
Fanni Polón, Nokka, Helsinki

AMMATTIKEITTIÖN KOKKI
Teppo Vahtera, Arkea, Turku

RAVINTOLAN ASIAKASPALVELIJA
Mustafa Alpaslan, Clarion Hotel Helsinki, Helsinki

27111

INNOVAATIO
Kalamuru, Lagerblad Foods

AMMATTIKEITTIÖN TUOTEKEHITTÄJÄ
Jukka Turta, Päijät-Hämeen Ateriapalvelu, Lahti

BAARIMESTARI
Mikko Rauman, G Livelab, Helsinki

HOVIMESTARI TAI SOMMELIER
Andrey Sorokin, Carelia, Helsinki

AMMATTIKEITTIÖN PÄÄLLIKKÖ
Minna Gehör, Juvenes, Oulu

27166

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ
Noora Luojus, Kansallisooppera, Restel, Helsinki

VASTUULLISUUS
Ravintola Nolla, Helsinki

YRITTÄJÄ
Kim Heiniö, Soupster, Helsinki

LEHDISTÖN PALKINTO
Jukka Turta, Päijät-Hämeen Ateriapalvelu, Lahti

kollaasi voittajat pro 2023 kespron sponsoroimat Kespron sponsoroimien kilpasarjojen voittajat, finalistit ja sponsorin edustajat yhteiskuvissa. Lue lisätietoa voittajista ja finalisteista.

PRO-tuomaristolla oli mittava urakka voittajien valitsemisessa. Kilpailusarjoja oli 16, joista kussakin oli kolme finalistia. Jokainen tuomari kävi läpi satojen sivujen mittaisen tuomarointipaketin, jonka perusteella he arvioivat ehdokkaat. Jokainen tuomari antoi äänensä itsenäisesti. PRO-palkinnot parantavat alan yleistä arvostusta, joten voittajat toimivat myös esikuvina varsinkin alan nuorille toimijoille.

Kespro toivottaa kaikille voittajille ja finalisteille onnea! Jo finaaliin pääsy on erinomainen saavutus kovan vaatimustason kilpailussa.

27189

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä