Euro Poultry - Kespron innovatiivinen siipikarjapartneri

Euro Poultryn laaja valikoima täydentää Kespron siipikarjavalikoimaa, jolloin sinä asiakkaana pystyt erottautumaan kovassa kilpailutilanteessa. Kespron kautta löydät Euro Poultryn raaka- sekä lämpökäsitellyn siipikarjan.

Julkaistu

Euro Poultry tarjoaa eurooppalaisille ruokalistojen laatijoille mahdollisuuden päästä käsiksi maailman siipikarjatuottajiin, tämä perustuu ainutlaatuiseen konseptiin jota tukevat vahvat tuotemerkit. Monivuotisen kokemuksen ansiosta Euro Poultry on luonut vankan yhteistyön yli 40 maailman johtavan siipikarjatuottajan kanssa yli 10 maasta. Halutessasi sinulla on Kespron asiakkaana mahdollisuus saada keittiöösi esimerkiksi toscanalaista luomukanaa tai Ranskan Challandaisin alueelta tulevaa ankkaa.

Euro Poultry yhdistää tietoa asiakkailtaan Euroopasta ja Skandinaviasta, jonka avulla tunnistetaan tulevat ja jo olemassa olevat ruokatrendit. Tuotekehitys sekä laaja tuotevalikoima tekevät Euro Poultrystä ihanteellisen siipikarjakumppanin.

Olipa kyseessä sitten kahvila, ravintola, tuotantokeittiö, hotelli, fastfood tai mikä tahansa muu ammattikeittiö, laajasta valikoimasta löydät juuri sopivat tuotteet aina raakasiipikarjan jalostetuista tuotteista luomutuotteisiin, räätälöityinä valmiiksi tarpeisiisi.

Vahvat tuotemerkit

Tärkeä osa Euro Poultryn ainutlaatuista konseptia ovat kaksi tuotemerkkiä: Top Table ® ja Chefs Club®. Tuotemerkit on kehitetty helpottamaan siipikarjavalinnoissasi, jolloin voit helposti löytää oikeat ja juuri sinulle sopivat tuotteet keittiöösi.

Top Table on laaja valikoima jo valmiiksi lämpökäsiteltyjä siipikarjatuotteita jotka on helppo muokata omannäköisiksi tyylikkäiksi annoksiksi. Top Table -tuoteryhmä todistaa, että valmiiksi lämpökäsitellyt siipikarjatuotteet voivat olla korkea- sekä tasalaatuisia.

Chefs Club on raakaa siipikarjaa edustava tuoteryhmä, jolloin voit antaa oman ainutlaatuisen käsittelyn tuotteelle. Tässä tuoteryhmässä keskitytään puhtaisiin ja maukkaisiin raaka-aineisiin, jotka valitaan huolella maailman parhailta tuottajilta. Chefs Club -tuotteet on tarkoitettu niille, jotka arvostavat ruuanlaiton hienouksia ja haluavat luoda ainutlaatuisia makuja vierailleen.

Korkea vaatimustaso

Tärkeä osa Euro Poultryn ainutlaatuista konseptia on se että kaikille siipikarjan tuottajille on asetettu aina kaikkein tiukimmat vaatimukset elintarvikkeiden turvallisuuden, ympäristön, työolojen ja eläinten hyvinvoinnin kannalta. Kananpoika kämmenellä Koska Euro Poultryllä on varaa valita mistä siipikarja ostetaan, antaa se mahdollisuuden suhtautua erittäin kriittisesti siihen, miltä tuottajilta hankitaan. Euro Poultry huomioi tarkasti kaiken, joka liittyy kestävään kehitykseen, eläinten hyvinvointiin, työolosuhteisiin ja elintarviketurvallisuuteen.

Euro Poultryn tuotemerkit takaavat että saat automaattisesti parhaita, valvottuja tuotteita, jolloin voit turvallisin mielin keskittyä luomaan parhaita makuja keittiössäsi.

Tuorepakastus - IQF-menetelmä

Suurin osa siipikarjatuotteista pakastetaan IQF-menetelmällä, mikä tarkoitaa että jokainen tuote voidaan nopeasti ja tehokkaasti jäädyttää erikseen. Tämä menetelmä takaa erittäin lyhyen ja nopean jäätymisajan, mikä varmistaa, että tuotteet ovat täysin tuoreita, kun ne saapuvat keittiöösi – Eli 1. sulata, 2. valmistele 3. tarjoile.

Jäätymisprosessi on niin tehokas, ettei pakastettavaan tuotteeseen muodostu suuria jääkiteitä, jotka voisivat vahingoittaa lihasoluja. Liha säilyttää näin luonnollisen makunsa, rakenteensa, ravintosisällön mukaan lukien kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet.

Koska tuotteet jäädytetään IQF-metodilla erikseen antaa se sinulle etuja - tuotteet eivät tartu yhdeksi suureksi jääpalaksi, jolloin pussista voidaan helposti ottaa haluttu määrä tai vaikka tuote kerrallaan. Tämä tekee tuotteen käytöstä nopeampaa, kustannustehokkaampaa ja vähentää ruokahävikin määrää.

IQF tarkoittaa Individual Quick Freezingiä (suom: yksittäinen nopea pakastaminen).

Euro Poultry tunnetaan laadusta

Euro Poultryllä varmistetaan, että saat aina korkea- ja tasalaatuisia tuotteita, ja ne täyttävät korkeimmat kriteerit kestävän kehityksen, eläinten hyvinvoinnin, työolosuhteiden ja elintarviketurvallisuuden suhteen. Kaikilla tuotteilla on 100 % jäljitettävyys.

Euro Poultry pyrkii aina löytämään parhaat ratkaisut keittiöllesi ja tukemaan sinua asiantuntevalla palvelulla. Euro Poultryllä seurataan eturintamassa siipikarja-alan tuotekehitystä ja voit olla varma, että uusimmat uutiset, trendit ja tuotteet tuodaan kaikkialta maailmasta saatavillesi yhtä aikaa muun Euroopan kanssa.

Tavoitteena on, että sinä loistat aina keittiössäsi käyttäessäsi siipikarjatuotteita ja asiakkaasi tulevat takaisin nauttimaan yhä uudestaan annoksistasi.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä