God Morgon -smoothiet pelastavat kiireisen kuluttajan päivän

Uudet Wake Up -smoothiet ovat ainutlaatuinen sekoitus kofeiinia, kauraa, kuitua ja raikkaita hedelmiä. Ne sopivat niin aamiaiseksi, välipalaksi kuin kahvin korvikkeeksikin. Virkistävä smoothie on helppo napata mukaan mihin aikaan päivästä tahansa.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: God Morgon

Kuvat

God Morgon

Wake Up herättää läpi päivän

Wake Up -smoothien voi nauttia suoraan pakkauksesta. Sen runsaskuituinen yhdistelmä kauraa, kofeiinia, marjoja ja hedelmiä pitää niin kehon kuin mielen virkeänä. Smoothiella voi tarvittaessa jopa korvata aamiaisen, kiitos runsaan kuidun ja kofeiinin. Näppärän smoothien nauttii myös iltapäivän askareissa tai vaikkapa matkalla illan harrastuksiin.

Piristävyytensä Wake Up -smoothie saa kofeiinia sisältävästä vihreästä kahvipapu-uutteesta. 2,5 dl:n smoothiessa on yhtä paljon kofeiinia kuin 1,25 dl:n kupillisessa kahvia. Smoothiet on pakattu FSC-sertifioidusta kartongista valmistettuun vastuulliseen pakkaukseen, joka on kevyt ottaa mukaan ja helppo kierrättää.

GM-WakeUp-artikkelin-sisältökuva-1500x1000

Värikäs tuoteperhe houkuttaa take away -ostajaa


Smoothieta saa kolmessa täyteläisessä maussa:

Smoothieissa on vain hedelmien ja marjojen oma sokeri. Makeuttamattomat smoothiet saavat raikkautensa ja täyteläisyytensä aidoista marjoista ja hedelmistä. Täyttävä kuitu on peräisin hedelmistä, marjoista sekä täysjyväkaurasta.

God Morgon on suomalaisille kuluttajille tuttu pohjoismainen laatubrändi, jonka tuotteissa yhdistyvät luonnolliset raaka-aineet ja virkistävä maku. God Morgon Wake Up tuo tuttuun hedelmäiseen makumaailmaan virkistävän smoothievälipalan, joka sopii myös vegaaneille.

Helppokäyttöisinä take away -tuotteina Wake Up -smoothiet soveltuvatkin täydellisesti myytäviksi niin kahviloihin, kioskeihin kuin aulatiloihinkin.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä