Kespro tukee ruoan verkkokaupan kuluttajamyyntiä pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkiseudulle toimittava ravintola-alan ammattilaisille suunnattu K RuokaPro-verkkokauppa palvelee kuluttaja-asiakkaita ja mahdollistaa toimitukset heti seuraavaan aamuun tilauksesta.

Julkaistu

"Vallitsevassa poikkeuksellisessa markkinaympäristössä K-RuokaPro-verkkokaupan kuluttaja-asiakasmyynti mahdollistaa Kesprolle liiketoiminnan säilyttämisen mahdollisimman normaalilla tasolla", kertoo Kespron johtaja Mika Halmesmäki.

"Meille on nyt ravintolatukkuna tärkeää olla valmiina palvelemaan foodservice-asiakkaitamme, kun koronaan liittyviä rajoituksia ravintoloiden ja kahviloiden osalta ryhdytään purkamaan", sanoo Halmesmäki.

Ravintolatason tuotteita kotikeittiöihin

"Kuluttaja-asiakkaat voivat ostaa ravintolatason elintarvikkeita kotikäyttöön, esimerkiksi useiden kilojen foodservice-suurpakkauksia. Erityisesti kasvisruokien valmistukseen ja annosten viimeistelyyn löytyy erikoistuotteita. Myös teollisissa elintarvikkeissa ja pakasteissa tukun valikoima eroaa oleellisesti vähittäiskaupan valikoimasta", kertoo Halmesmäki.

"Näen verkkokaupan valikoiman palvelevan kuluttaja-asiakkaista erityisesti suurperheiden tarpeita", sanoo Halmesmäki.

K-RuokaPro on lanseerauksestaan vuodesta 2018 lähtien ollut foodservice-markkinoiden ainoa kaikille avoin tukkuverkkokauppa, johon ei ole vaadittu erillistä palveluun kirjautumista tai sopimusten tekemistä. Matala aloituskynnys on ollut tärkeää esimerkiksi aloittaville ravintola- ja kahvilayrittäjille.

Tukun ostoksista ei saa K-ryhmän kanta-asiakaskortin Plussa-pisteitä. Tilausten toimitusmaksu on 15 euroa.

K-RuokaPro osoitteessa: https://k-ruokapro.fi

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä