Kinkun parhaimmat kyytipojat

Vuoden herkullisin aika on kiistatta pikkujouluista uuteen vuoteen. Juhlakauden tunnelmointiin sopivia arki- sekä juhlajuomia ovat erityisesti maukkaat jouluoluet, tummat oluet ja sesonkiin sopivat trendikkäät pintahiivaoluet.

Julkaistu

Kuvat

Olvi

Olut kuuluu suomalaiseen joulupöytään, sillä peräti 60 % kuluttajista nauttii olutta jouluaterialla. Suosituin oluttyyppi on vaalea lager, jota juodaan etenkin erilaisten kalaruokien kanssa. Kinkun kanssa valitaan useimmiten tumma lager.

Perinteisten jouluoluiden ystäville maistuu uusi, tumma, pastöroimaton täysmaltainen OLVI Jouluolut 5 %, jonka maltainen pehmeys tuo hyvin esille jouluruokien parhaimmat maut. Se sopii nautittavaksi mm. loimulohen, sieniruokien, jouluisten raakamakkaroiden sekä tietenkin kinkun kera.

Erikoisoluista löytyy myös mahtavia makuelämyksiä ja monipuolisia sekä kiinnostavia ruokajuomia, kuten hieman vahvemmaksi muuttunut OLVI American Brown Ale 5 % ja joulun klassikko OLVI Xmas IPA. Paahteinen, täyteläinen, tumma OLVI American Brown Ale 5 % maistuu paitsi sellaisenaan, myös tuhdimpien ruokien, kuten pihvien, porsaanlihan, grillatun ruoan, savustetun lohen sekä makkaroiden kanssa.

Voimakkaammin maustetuille juhla-aterioille sekä pitkään kypsytettyjen juustojen kyytipojaksi kannattaa valita punaruskea, hennon hedelmäinen OLVI Xmas IPA. Uusi, todella maukas OLVI Hi-Hop Mild IPA on ykkösoluenvahvuinen, vain 2,5 % alkoholia sisältävä ultra-low alc session IPA, joka hyvin viilennettynä on niittänyt mainetta sekä hyvänä ruokajuomana että raikkaana saunaoluena. Muiden OLVI erikoisoluiden tapaan se on suodattamaton, pastöroimaton ja täysmaltainen pintahiivaolut.

Ota ilo irti ja nauti vuodenajan tuoksuista ja tunnelmasta. Cheers!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä