Kuukauden erikoisolut: Corona Extra 4,5%

Corona-olut on täydentänyt elämän nautinnollisia hetkiä jo vuodesta 1925 lähtien.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: AB InBev Finland Oy

Kuvat

AB InBev

Corona Extra -olut on syntynyt kotimaansa rantojen auringossa. Tämä kullansävyinen lager on valmistettu 100 prosenttisesti Meksikossa ja toimitetaan sieltä meriä pitkin ympäri maailmaa. Corona-olut on täydentänyt elämän nautinnollisia hetkiä jo vuodesta 1925 lähtien. Se on Meksikon myydyin olut ja myös yksi myydyimmistä oluista maailmanlaajuisesti, Coronaa on saatavilla yli 150 maassa.

Kun elämä on helppoa – olut on Corona

Raikkaat ja maltaiset lagerit ovat tasapainoisia ja helposti lähestyttäviä. Kevyesti humaloitu ja raikkaan hedelmäinen Corona Extra onkin mainio juoma rentoon yhdessäoloon. Sen kevyen täyteläinen ja kirpeän virkistävä maku tekee oluesta täydellisen aurinkoisiin kesäpäiviin. Ruokapariksi Coronalle sopii luonnollisesti parhaiten meksikolainen ruoka, ja ylipäätään mausteiset maut.

kk erikoisolut Corona 1500x1000 075

Limerituaali on oleellinen osa kokemusta

Limerituaali on oleellinen osa Corona-juomakokemusta: jokainen Corona tarjotaan pullonkaulaan asetetun limelohkon kera, jonka kuluttaja itse painaa oluen sekaan. Tämä takaa erottuvan kokemuksen sekä raikkaan makuelämyksen.

1. Täydellinen lime

Valitse juoman kruunuksi kirkkaanvihreä limetti.

2. Leikkaa lohkoiksi

Puolita lime ja leikkaa sitten kumpikin puolisko neljään osaan, jotta saat kahdeksan sopivan kokoista limelohkoa. Leikkaa tuore hedelmä suoraan asiakkaiden edessä, jotta hetkestä tulee vielä elämyksellisempi.

3. Tarjoile

Laita limelohko noin neljäsosan verran Corona-pullon sisään, jolloin se on valmis asiakkaan nautittavaksi. Limen tulisi asettua täydellisesti pullonsuuhun, eikä tarjoilijan tule työntää sitä pullon sisään.

kk erikoisolut Corona 1500x1000

Corona Cero 0,0% alkoholiton uutuus

Corona Cero, alkoholiton uutuus, kutsuu nauttimaan elämästä, hetkistä ulkoilmassa ja hyvistä ystävistä oluen äärellä myös niinä hetkinä, jolloin ei haluta nauttia alkoholia.

Uuden Corona Ceron raikkaassa maussa löytyy sitruksen aromeja ja makujen harmoniaa. Corona Cero on tehty 100 % luonnollisista raaka-aineista – aivan kuten Corona Extra. Yhdessä pullossa on ainoastaan 56 kcal, se antaa luvan nauttia hyvästä oluesta milloin vain. Myös Corona Cero on parhaimmillaan jääkylmänä, limelohkon kera.

kk erikoisolut Corona Cero 1500x1000 133

Corona mukana merten suojelussa

Arviolta 8 miljoonaa tonnia muovijätettä päätyy mereen vuosittain. Vuonna 2017 Parley ja Corona (AB InBev) julkaisivat pitkäaikaisen kumppanuuden tämän globaalin ongelman ratkaisemiseksi sekä merten ja rantojen suojelemiseksi. Yhdessä Parley ja Corona puhdistavat vuosittain rantoja ja mahdollistavat tietoisuutta lisääviä kampanjoita ympäristön suojelemiseksi ongelma-alueilla.

Corona on saavuttanut muovissa nollanettojalanjäljen vuonna 2021. Lisää aiheesta voit lukea täällä.

Kuukauden erikoisolut -artikkelisarja vie mukanaan oluiden maltaiseen maailmaan! Esittelemme joka kuukauden alussa eri oluen, juttusarjassa on mukana tuotteita laajasti eri oluttyypeistä. Tutustu erikoisoluiden koko valikoimaamme Kespronet-tilauskanavassa, jossa voit tarkastella tuotteita oluttyypeittäin ja alkuperämaan mukaan listattuna.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä