Monipuolista keittiösi kasvis- ja vegaaniruokatarjonta

Suomalaisten kiinnostus kasvisruokiin on kasvussa. Kasviksilla, hedelmillä ja marjoilla on kiistattomia terveysvaikutuksia ja niitä kysytään ravintoloissa entistä enemmän. Bonnen avulla niiden käyttö suurtalouksissa on nyt helppoa ja nopeaa.

Julkaistu

Teksti

Bonne Juomat Oy

Kuvat

Bonne Juomat Oy

Juuresta, hedelmää ja marjaa helposti

Lohjalainen Bonne Juomat on tuonut suurkeittiöille monikäyttöisen sose-tuoteperheen, johon kuuluvat juures-, hedelmä- ja marjasoseet. Tuotteet valmistetaan 100 % juureksista, hedelmistä ja marjoista ilman lisä- ja säilöntäaineita, tai lisättyä sokeria. Soseet sopivat välipalaksi sellaisenaan, lisäkkeeksi mm. rahkaan, jogurttiin ja puuroon, smoothieiden valmistamiseen sekä leivontaan ja ruoanlaittoon. Tuotteiden säilytys on helppoa, sillä ne säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä. Bonnen soseilla voi helposti ja nopeasti monipuolistaa suurkeittiöiden kasvis- tai vegaaniruokavaliota tinkimättä mausta ja ravintoaineiden saatavuudesta.

porkkanalaatikko

Uusia tuotteita kehitteillä

Kasvisruokabuumiin Bonne vastasi juuressoseillaan ja alkuvuodesta valikoima täydentyy kahdella kasvissoseella kukkakaali- ja kurpitsasoseen myötä. Puolukka- ja passionsose puolestaan täydentävät makeiden soseiden laajaa valikoimaa. Luomutuotteiden tarjontaa pyritään lisäämään ja uusien raaka-aineiden käyttöä tutkitaan jatkuvasti. Bonnen valikoimasta löytyy soseiden lisäksi täysmehut, mehujuomat, nektarit, mehutiivisteet ja kotikaljat. Tuotteet valmistetaan luonnon raaka-aineista ja raikkaasta Lohjanharjun lähdevedestä.

Kokki esittelee Bonnen tuotteita Bonnen HoReCa-tuotteilla säästät aikaa mausta ja laadusta tinkimättä.

Suurkeittiötuotteet ovat käteviä käyttää ja niitä voi avaamattomana säilyttää huoneenlämmössä.

Bonne-tuotteet ammattilaisille

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä