Oolannin perunamuusi on täyttä perunaa Suomesta

Täyttä perunaa Suomesta!

Julkaistu

Teksti

Orkla Suomi

Kuvat

Orkla Suomi

Oolannin Perunamuusi valmistetaan laadukkaasta suomalaisesta perunasta ilman lisäaineita tai mausteita. Perunat pestään, kuoritaan ja hienonnetaan muusivalmiiksi. Yhdestä pussista (2 kg) perunamuusiainesta saat n. 20 annosta à 200 g valmista muusia, eli noin 4 kg valmista muusia. Muusiainesta voit käyttää myös ruoanlaittoon ja leivontaan. Pakkauskoko on 4 x 2 kg. Tuote on pakaste.

Kotimaisuus näkyy pakkauksissa Hyvää Suomesta -merkkinä ja tuotteessa on myös Sydänmerkki. sydänmerkki ja hyvää suomesta merkki

Lisätietoa löydät Orkla Suomen verkkosivuilta

Perunamuusia riistäkäristyksellä + Oolannin logo

Perunamuusia riistakäristyksellä

20 annosta

AINEKSET
1 annos valmista Oolannin perunamuusia (2 kg:n pussi)
2 kg riistakäristys
400 g keltasipuli, karkeasti hienonnettu
200 g voi
1 nippu timjami
hienonnettu persilja

VALMISTUSOHJE 1. Freesaa liha voissa. Lisää sipuli ja jatka freesaamista. Mausta yrteillä. 2. Annostele muusi lautaselle. Tee keskelle kuoppa ja lisää siihen liha. Tarjoile puolukkasurvoksen kera.

VINKKI! Jos haluat kasvisvaihtoehdon, vaihda liha 2 kiloon sekasieniä.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä