Pientä pintaremonttia - Tältä näyttää Kouvolan tukussa

Kespron Kouvolan tukkua aloitettiin alkuvuodesta 2021 remontoimaan, jossa on edetty askel kerrallaan. Eri tuotealueet ovat nyt paremmin löydettävissä ja asiointi on helpompaa selkeämmän kokonaisuuden ansiosta. Samalla pääsee aikamatkalle 60-luvulle.

Julkaistu

Remonttia tehtiin vähitellen kevään mittaan. Tammikuussa aloitettiin maalaukset ja uusien teippauksien tekeminen, toukokuussa tehtiin jo pihatöitä.

kouvolatukku tuulikaappi

”Viimeisimpänä nyt keväällä maalattiin ja teipattiin tukun sisäänkäynti. Asiakkaille ja henkilökunnalle on heti miellyttävämpää astua päivitettyyn tukkuun, joka on nostettu tälle vuosikymmenelle vähitellen tehdyllä faceliftillä”, kertoo Kouvolan asiakaspalvelupäällikkö Nea Nuutinen.

kouvolatukku kassa-alue

Kassa-alue päivitettiin myös oranssin sävyillä, jota hillitsee ympärillä Kespron brändi-ilmeelle sopiva harmaa. Nuutisen mukaan asiakkaat ovat pitäneet tästä muutoksesta ja väripläjäyksestä. Muutos toi monelle ensimmäisenä reaktiona hymyn huulille.

kouvolatukku infopöytä

”Infopöytä herätettiin uudelleen henkiin ja teippasimme umpeen jo hieman vanhentuneen kuvamaailman. Lopputulos selkeä, siisti ja tyylikäs. Etualan teippaus ei ole ristiriidassa minkäänlaisen esillepanon kanssa vaan tukee sen myyntiä. Infopöydällä pidämme selkeästi ja siististi omat kuvastomme esillä”, selittää Nuutinen.

kouvolatukku pääty

”Hyllyrivistöjen päätyihin asennettiin päätyteippaukset, jolloin yleisilme on heti visuaalisesti mukavampi kun tyhjät pinnat ovat poissa ja torpassa on vähän kuin tauluja”, veistelee Nuutinen.

kouvolatukku benvenuto

”Benvenuto! Sattuman kauppaa, mutta friisissä olevat osastojen väliset värikoodit näyttävät yhdessä väärinpäin olevalta Italian lipulta”, kertoo Nuutinen.

kouvolatukku allasteipit

Nuutisen oma henkilökohtainen suosikki on neljän kylmäaltaan rivistö, jonka päällä on neljä täysin erilaista teippausta. Silti yleisilme on sopusoinnussa keskenään, ja julisteet tuovat aivan oman lisäarvon pakastealtaille sekä julisteseinämälle. Pakastealtaisiin ripoteltiin sinistä, ei jokaiseen, eikä edes symmetrisesti. Näin joka kulmasta pilkahtaa hieman väriä.

kouvolatukku väriä altaisiin

”Saimme raikkaan teemaan sopivan ilmeen alkoholiosastolle toivottamaan alkoholiluvalliset asiakkaamme tervetulleiksi. Kuvan juoma sopii muuten läpi vuoden. Se voi olla sangriaa tai summer drink”, kertoo Nuutinen.

kouvolatukku alkoholiosasto

”Kahviossa on aikamatka Kouvolaan 60-luvulle. Päädyimme tukun henkilökunnan kanssa yhdessä tähän kuvaan, koska se henkii ihanaa nostalgiaa, ja kuvasta voi vanhemman ikäpolven asiakkaat tunnistaa kyseessä olevan torin. Asiakkaiden lapset kahviossa istuen etsivät ihmisiä ja taloja kuvasta, ja asiakkaat kahvia juodessaan miettivät mikä kaikki onkaan muuttunut”, summaa Nuutinen.

kouvolatukku matka Kouvolaan 60-luvulle

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä