Trendikeittiö Kaskelassa

Vierumäki Country Clubin ja Kespron välinen yhteistyö on jatkunut jo vuosia. Yhteistyön merkeissä toteutetaan pari kertaa vuodessa uutuustuotteiden esittely ja maistatus, ja samalla sukellus ruokamaailman uusiin trendeihin.

Julkaistu

Teksti

Jukka Turta, Vierumäki Country Club

Kespron keittiömestari Maarit Mäkelä ja avainasiakaspäällikkö Päivi Suninen kävivät 23.10. valmistamassa Kaskelan kokkien kanssa syyssesongin kunniaksi Kespron uutuustuotteista päivällistarjoilut Kaskelan ja Wanhan salin asiakkaille. Kaskelan kokit Kati Kantanen ja Turo Henttonen kehuivat uusia ruokaideoita toimiviksi ja virkistäviksi lounas- ja päivällistarjontaan. Makumatkalla käytiin Välimeren keittiön kautta Lähi-Itään ja siitä Intian curryjen kautta suomalaiseen syksyn sadonkorjuuteemaan. Vierumaki Kaskela Pöydän antimet olivat värikkäitä ja houkuttelevia. Kaskelan päivällisasiakkaat kyselivät heti reseptien perään ja antoivat varauksettoman tuen kokkien kehitystyölle. ”Näitä lisää!”, kuului yhteen ääneen Wanhan salin pöydistä. Kespro toteutti kesällä ja alkusyksystä asiakastutkimuksen, joka pyrki selvittämään suomalaisten ulkona syömisen trendejä ja kasvavia ilmiöitä. Tarjontaa ja valinnanvaraa tulee jatkuvasti lisää, ja asiakkaiden tietoisuus ja odotukset ovat korkeampia kuin koskaan. Voidaan perustellusti todeta, että vaikka suomalainen ruokakulttuuri on vielä melko nuorta, se kukoistaa. Tämä asettaa suuret haasteet myös lounasravintoloille, joiden asiakaskunta on entistä kiinnostuneempi ruoasta ja sen tekijöistä. Vierumaki Kaskela (5) Ravintoloiden monipuolistuminen näkyy tuntemattomampienkin maailmankeittiöiden rantautumisena Suomeen, mutta ennen kaikkea perinteisen suomalaisen keittiön ja maailman makujen yhdistelmänä. Suomalaisia raaka-aineita käytetään entistä luovemmin, ja erilaiset ruokavariaatiot yleistyvät – listalta voikin löytyä vaikkapa ruistaco lahnamoussella tai intialaisittain maustettu rypsiporsaspata. Maailma on rajana ja mielikuvitus ei kokeilta lopu, lupaa keittiön vuoromestarit Tarja Luoma ja Merja Kolli.

Kespron ravintolatutkimukseen on helppo yhtyä, toteavat yhteen ääneen Kespron Maarit Mäkelä ja Vierumäen keittiöpäällikkö Jukka Turta. Vierumäen ravintolamaailma palvelee monipuolista asiakaskuntaa urheilijoista vapaa-ajan viettäjiin. Joskus ideoita on haettava maailmalta, joskus ne löytyvät läheltä jopa päijäthämäläisistä metsistä, pelloilta ja järvistä. Toimiva yhteistyö tavarantoimittajan kanssa on tärkeää, jotta voimme yllättää asiakkaan niin arjessa kuin juhlassa. Ruoka on hyvinvointia ja tärkeä ilon lähde meille kaikille. Onnellisten ihmisten ruokaa onnellisessa ympäristössä – Happy Healthy People!

Lähde:
Ulkona syömisen tulevaisuus -tutkimus

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä