Uudistunut Katrin-valikoima tarjoaa helppoutta ja tehokkuutta

Kespron blogissa Julia Laaksonen: ”Katrin-brändiuudistus vastaa sekä muuttuvan toimintaympäristön asettamiin haasteisiin että asiakkaiden esittämiin toiveisiin. Uusi Katrin-valikoima on vastuullisempi ja kätevämpi.”

Julkaistu

Teksti

Julia Laaksonen

Blogi on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä.

Tuotevalikoimamme uudistusta ovat ohjanneet kaksi ajuria: kotimainen tuotanto sekä luonnostaan puhdas ensikuitu pääraaka-aineena.

Aamuhetki sanomalehden äärellä, pino maksettavia laskuja lokerikossa, nippu tulosteita työpöydällä. Aiemmin arkiset paperituotteet ovat vähitellen muuttuneet nostalgiseksi muistoksi. Kun digitalisaatio on vähentänyt paperin käyttöä arjessa, kierrätyspaperin saatavuus on heikentynyt ja sen laatu huonontunut.

Uusia tuotteita valmistettaessa kierrätyspaperista on poistettava muste, täyteaineet, pinnoitteet, niitit, liimajäämät ja liian lyhyet kuidut. Laadukkaan ja hygieenisen pehmopaperin valmistaminen kierrätyspaperista kuluttaa paljon energiaa, kemikaaleja ja vettä. Ensikuidusta valmistetun wc-paperirullan hiilijalanjälki on 20 prosenttia kierrätyskuidusta valmistettua pienempi.

Katrin-brändiuudistus vastaa sekä muuttuvan toimintaympäristön asettamiin haasteisiin että asiakkaiden esittämiin toiveisiin. Uusi Katrin-valikoima on vastuullisempi ja kätevämpi.

Olemme tiivistäneet tuotevalikoimaamme johtoajatuksena se, että Suomen markkinalla avainsegmenteissämme tarvittavat pehmopaperituotteet valmistetaan kaikki Mäntän tehtaalla. Valikoimasta löytyvät sopivat vaihtoehdot kaikkiin tilanteisiin: niin toimiston wc-tiloihin, stadionin joukkotapahtumiin, ravintoloihin kuin lääkäriasemillekin. Uudistuksen myötä Katrin-valikoima on entistä tiiviimpi ja selkeämpi.

Brändiuudistus Katrin blogikuvat 800x800px

Pehmopaperit saavat vuoden alussa ympärilleen uudet tuotekääreet. Nostimme pakkauksiin aiempaa enemmän sertifikaatteja, jotka kertovat tuotteidemme laatu- ja ympäristökriteereistä. Uusien Katrin-pakkausten Green Pack-merkki kertoo siitä, että vähintään 30 prosenttia pakkausten muoveista on kierrätysmateriaalia.

Uudistunut valikoimamme toteuttaa tavoitteemme kaikista näkökulmista: haluamme tarjota vain hyviä vaihtoehtoja.

Julia Laaksonen 150x150_2

Julia Laaksonen
Marketing Manager
Metsä Tissue

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä