Bonaqua Noste tuo pirteyttä päivään!

Bonaqua Noste on uusin herkullinen tulokas Bonaquan lisäarvovesien tuoteperheeseen. Se on luontaiseen kivennäisveteen valmistettu hiilihapoton mangon ja acain makuinen juoma, joka sisältää kofeiinia ja vitamiineja.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Sinebrychoff

Kuvat

Sinebrychoff

Uutuus sisältää vireyttä lisääviä ainesosia (B5- ja B6-vitamiinit, niasiini, kofeiini), muttei hiilihappoa. Bonaqua Noste on pakattu ympäristön kannalta parempaan, 100 % kierrätysmuovista valmistettuun 0,5 litran pulloon.


Uusi tulokas tuoteperheeseen

Bonaquan hiilihapottomat lisäarvovedet saivat keväällä uuden tulokkaan Bonaqua Nosteen, joka on raikas acain ja mangon makuinen kuplaton lisäarvovesi. Bonaqua Nosteen lisäarvo-ominaisuuksia ovat sen sisältämät B5- ja B6- vitamiinit, niasiini sekä piristävä kofeiini, jotka piristävät ja lisäävät vireyttä.

Lisäarvovesiuutuus Bonaqua Noste Acai-Mango 0,5 l tuo nostetta myös vesimyyntiin ja vahvistaa entisestään kuplattomien lisäarvovesien valikoimaa. Kuplattomien lisäarvovesien suosio on ollut selkeässä kasvussa viime vuosina kasvanut runsaasti parina edellisenä vuonna, joten Bonaqua Noste on kiinnostava uutuus uutuus osuu myös kasvavaan segmenttiin*.

Bonaqua Noste on kolmas herkullinen juoma kuplattomien Bonaqua lisäarvovesien perheeseen, pidettyjen Hohde- ja Kuulas-juomien rinnalle. Bonaquan muita kuplattomia lisäarvovesiä ovat Bonaquan Hohde ja Kuulas. Tuotteet ovat parhaimmillaan, kun ne nautitaan raikkaan kylminä!

*Nielsen kotikulutuspaneeli: vesikategoriatutkimus (2020)

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä