Daring Daughter - Uuden sukupolven lageroluet

Daring Daughter-tuoteperhe on suodattamattomiin pastöroimattomiin kuivahumaloituihin lagereihin keskittyvä uusi olutsarja, jonka tuotteissa on paljon makua, mutta matalampi katkeruus kuin IPA-oluissa.

Julkaistu

Teksti

Olvi

Kuvat

Olvi

Daring Daughter-tuoteperhe on suodattamattomiin pastöroimattomiin kuivahumaloituihin lagereihin keskittyvä uusi olutsarja, jonka tuotteissa on paljon makua, mutta matalampi katkeruus kuin IPA-oluissa. Näillä uutuuksilla on mahdollisuus tavoitella myös uusia erikoisoluiden käyttäjiä ja kasvattaa kulutusta vastaamalla samalla myös korkeampia katkeroita vierastavien kuluttajien tarpeisiin.

Inspiraationsa Daring Daughter -olutsarja on saanut Olvin nykyisestä, 2. polven panimomestari Silja Hylkisestä, joka Kööpenhaminan panimokoulussa innostui oluthiivoista ja niiden tuomista mahdollisuuksista oluenvalmistuksessa. Daring Daughter-oluet perustuvat siis ainutlaatuiseen olvilaiseen tositarinaan ja todelliseen henkilöön sekä hänen rohkeaan ja intohimoiseen tapaansa kehittää uusia oluita. Daring Daughter -oluiden lisäksi Silja Hylkisen käsialaa ovat myös kaikki OLVI Iisalmi-sarjan alet OLVI IPAa lukuunottamatta.

Olvi Daring Daughter ja saaristoilaisnapit

Shampanjasta alunperin nimensä saaneet Brut IPA:t yleistyivät vuonna 2018. Vuoden 2019 aikana USA:ssa painotus siirtyi Brut IPA-oluista Brut lagereihin, joissa kevyehköstä mallasrungostaan huolimatta on varsin paljon makua ja hyvä juotavuus*. Nyt lanseerattava Brut lager edustaa uutta oluttyyliä Suomessa. Daring Daughter Brut lager 5,5 % 0,5L tlk on vaalea, kuivaksi käytetty ultra-dry lager, joka on kuivahumaloitu Crystal -aromihumalalla. Tämä olut sopii kevyiden ja myös maustettujen ruokien kanssa, kuten fetasalaatin, curryllä maustettujen nuudeliruokien ja wokkien kanssa sekä raikastaa kivasti rasvaisia friteerattuja ruokia, etenkin kalaa. Daring Daughter Brut lagerin energiasisältö on oluelle matala, vain 160 kJ/38 kcal 100 ml:ssa.

Daring Daughter Tropical lager 5,5 % 0,5L tlk on kesäisen hedelmäinen lager, joka on kuivahumaloitu Sabro-, Amarillo- ja Chinook -aromihumalalla. Se on valmistettu uudella hiivalla ja sen esikuvina ovat olleet amerikkalaiset, trendin harjalla olevat West Coast ja Tropical lagerit. Tropical lager sopii pyöreiden makujen kanssa ja kermaisten, karamellisten ja mausteiden ruokien pariksi. Se on täydellinen ruokajuoma kampasimpukoiden, kermaisten pastaruokien ja kesäisten grilliruokien kuten Buffalo wingsien tai grillatun lohifileen kanssa.

Ruokasuositukset: olutsommelier Maria Markus
*Crafbeers.com 9/2019

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä