Katrin-käsipyyhkeet ovat hyvää käsihygieniaa edistäviä lähituotteita

Hyvällä käsihygienialla estetään tartuntojen leviäminen. Katrin-käsipyyhkeet ovat hygieeninen ja vastuullinen valinta käsien kuivaamiseen.

Julkaistu

Teksti

Tiia Tylli-Aliranta

Kuvat

Metsä Tissue

Valtaosa tartunnoista leviää ihokosketuksen kautta, eli virukset ja bakteerit siirtyvät eteenpäin esimerkiksi kätellessä tai koskettaessamme ovenkahvoja tai muita esineitä. Käsihygieniasta huolehtiminen on siis paitsi omasta, myös toisten hyvinvoinnista ja terveydestä välittämistä.

Katrin huolehtii käsien puhtaudesta julkisissa wc-tiloissa. Huolellinen käsienpesu tarkoittaa lämmintä vettä, saippuaa ja käsien hieromista yhteen noin 20 sekunnin ajan. Sen jälkeen kädet kuivataan hyvin laadukkaaseen paperikäsipyyhkeeseen – se on tutkitusti hygieenisin ja halutuin tapa kuivata kädet. Lapset pesemässä käsiä

Katrin-käsipyyhkeet ovat lähituote

Suomen valikoimassa olevat Katrin-käsipyyhkeet ovat lähituotteita. Ne on valmistettu viime vuonna 150-vuotta täyttäneellä Metsä Tissuen Mäntän tehtaalla. Niille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu.

Tuotteet ovat valmistettu ympäristö ja tarkat laatuvaatimukset huomioiden. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia, jonka omistaa 103 000 suomalaista metsänomistajaa. Metsä Group toimii kestävästi niin ympäristön kuin talouden kannalta ja pyrkii minimoimaan toimintansa ja tuotteidensa ympäristövaikutukset niiden koko elinkaaren aikana. Kaikki raaka-aineena käytettävä puu on sertifioitua tai kontrolloitua alkuperää. Metsän jatkuvuus pyritään turvaamaan muun muassa istuttamalla neljä tainta jokaista kaadettua puuta kohti. Mäntässä valmistetuille Katrin-käsipyyhkeille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki eli Joutsenmerkki sekä EU-ympäristömerkki eli EU-kukka. Katrin-käsipyyhkeitä voi myös käsitellä turvallisesti elintarvikkeiden kanssa (lasi-haarukka-merkki). Käytetyt paperipyyhkeet voidaan hyödyntää biojätteeksi tai polttaa energiajakeena.

Katrin-käsipyyhkeet ovat siis vastuullinen valinta sekä ympäristön että hygienian kannalta.

Käsiä kuivataan paperiin

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä