Joko tunnet K Code of Conductin?

K-ryhmän K Code of Conduct -ohjeistus sitoo kaikkia keskolaisia toimimaan yhteisten arvojen ja toimintaperiaatteiden mukaisesti. Kesko edellyttää, että myös sen yhteistyökumppanit toimivat näitä periaatteita vastaavalla tavalla.

Julkaistu

Teksti

Otto Heinonen

Tutustu K Code of Conductiin näiden kahdeksan toimintaohjeen kautta.

K Code of Conductia noudattavat koko Keskon tavoin myös Kespro ja sen erikoistukut Reinin liha ja Kalatukku E. Eriksson. Toimintaperiaatteisiin kuuluvat asiat huomioimalla varmistamme, että kaikilla keskolaisilla sekä yhteistyökumppaneillamme on sama näkemys arvoista ja periaatteista, jotka ohjaavat työtämme. Periaatteemme ovat samat kaikissa toimintamaissamme, jokaiselle keskolaiselle ja yhteistyökumppanillemme.

Alla olevat toimintaohjeet kattavat kaikki keskeisimmät aiheet liittyen Keskon liiketoimintaan ja yritysvastuuseen. Toimintaohjeisiin perehtymistä edellytetään jokaiselta keskolaiselta.

k code of conduct

Pääset tarkemmin tutustumaan toimintaperiaatteiden kuhunkin sisältöön K Code of Conductin omilta sivuilta. Löydät toimintaperiaatteiden soveltamisesimerkkejä niin keskolaisten kuin yhteistyökumppanien osalta. Sivustolla K Code of Conduct on avattu yhdeksällä eri kielellä.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä