Kespro etsii PRO-innovaatiota

Kespro etsii foodservice -alaa mullistavaa tekemistä PRO-tunnustuspalkittavaksi.

Julkaistu

Innovaatiot esiin!

Ilmianna tiimi tai tekijä, joka on muuttanut toimialan tai yhteisön toimintatapoja tai kehittänyt mullistavan idean tai tuotteen, jolla luodaan menestystä liiketoimintaan.

Kerro ja perustele oma suosikkisi 11.10.2020 mennessä osoitteessa propalkinnot.fi.

Innovaatio on askel eteenpäin. Se on jotakin uutta ja mullistavaa. Se luo liiketoimintaa, lisää hyvinvointia ja tukee vastuullista tekemistä.

Kespro on PRO 2021 Innovaatio -sarjan sponsori. Finalistit julkaistaan 4.12.2020 Aromi-lehdessä ja propalkinnot.fi-sivuilla.

4.6.2020

PRO-palkittavien nimeäminen eli äänestäminen on alkanut. Kuka on ihan pro, työpaikan helmi ja verraton työkaveri tai esimies? Anna kollegalle, alaiselle tai pomolle kiitosta timanttisesti tehdystä työstä!

11.10.2020

Äänestys päättyy. Seuraavaksi tulokset ja perustelut pääsevät tarkkaan syyniin.

4.12.2020

Finalistit julkaistaan Aromissa ja osoittessa propalkinnot.fi. Nettikommentointi alkaa.

15.12.2020

Kommentoi ja kannusta finalisteja 15.12. asti osoitteessa propalkinnot.fi.

27.1.2021

Tuomarit kokoontuvat ja tekevät päätökset voittajista.

28.1.2021

PRO-gaala, Finlandia-talo, Helsinki.

Annetaan arjen sankareille heidän ansaitsemansa tunnustus. Kerro, kuka ansaitsee tunnustuksen timanttisesti tehdystä työstä.

PRO2021-logo

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä