PRO2018 Innovaatio-sarjaan mahtava määrä ehdotuksia

Kespron tavoitteena on aina asiakkaiden menestys. Siksi olemme etsineet koko syksyn ajan menestystarinoita PRO-palkittavaksi. Ehdotuksia satoi mahtava määrä ja seuraavaksi vuorossa on finalistien julkaisu.

Julkaistu

Olemme haastaneet asiakkaamme miettimään ja kertomaan, millaisia liiketoiminnan mullistavia tekijöitä, ennakkoluulottomia ja innovatiivisia ratkaisuja, uusia ideoita ja kehittäjiä he alalla näkevät. Omassa työssä, toimintaympäristössä, arjessa.

Intohimoiset tekijät löytävät uusia ratkaisuja ja vievät koko alaa eteenpäin

Mietintää on todella tehty: Kespron sponsoroima Innovaatio-sarja keräsi uutena sarjana merkittävän määrän ehdotuksia. Palkittavien ehdottajat ovat panostaneet laadukkaisiin perusteluihin ja kannatusjoukkojen keräämiseen on todella nähty vaivaa. Mielenkiintoinen kilpailu siis edessä!

Mitä seuraavaksi?

Tunnustuspalkinoja jaetaan viidessätoista sarjassa. Seuraavaksi lasketaan ehdokkaiden äänimäärät ja perustelut luetaan tarkasti.

Finalistit julkaistaan 1. joulukuuta Aromissa ja propalkinnot.fi -sivuilla, jonka jälkeen alkaa vielä kova loppukiri kohti voittoa.

Finalisteja kehutaan, kommentoidaan ja kannustetaan koko joulukuun ajan kisan nettisivuilla. Kommentit ova tärkeä osa tuomarointipakettia.

1.12.2017 Tuomarit kokoontuvat ja päättävät finalisteista

1.-31.12.2017 Finalistit julkaistaan Aromissa ja osoitteessa propalkinnot.fi

24.1.2018 Tuomarit kokoontuvat ja päättävät voittajista.

25.1.2018 PRO-gaala, Wanha Satama, Helsinki

PRO-gaala Wanhassa Satamassa

Muista!

Nähdään gaalassa! PRO-gaalan liput myydään aina loppuun, varaa siis omat illalliskortit pian, propalkinnot.fi.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä