Lisää myyntiä kevääseen himotuimmalla satokausisuosikilla, parsalla

Aina yhtä odotettu parsa-aika on monen ravintola-asiakkaan suursuosikki. On suorastaan haaste löytää heitä, jotka voisivat vastustaa ruokalistan parsa-annoksia keväisin – niin upeita kevätmakuja parsa-annokset antavat! Poimi tästä vinkit, joilla onnistut!

Julkaistu

Yhtä varma merkki huhtikuusta ovat kellojen siirtämisen ja sepelin peitosta paljastuvien katujen ohella parsat, jotka vuosittain huhtikuun alussa saapuvat Hollannin viljelijöiltä Vihannestukku Kespron valikoimiin ja siitä ravintoloiden ruokalistoille.

Parsojen myyntiä tuova potentiaali on Kespron datan mukaan aiemmin hyödynnetty erityisesti Etelä-Suomessa ja suurimpien kaupunkien ravintoloissa, mutta sesonkiaikana parsat kannattaa ehdottomasti lisätä ruokalistalle ympäri Suomen.

Klassikkoannoksia, uusia makuelämyksiä vai molempia?

Keitetty, hollandaisekastikkeen ja raikkaan valkoviinin kanssa tarjoiltu parsa on todellinen kevätklassikko, joka ei petä koskaan. Samaan kategoriaan lukeutuvat paahdetut tai grillatut, sitruunamehulla ja -kuoriraasteella sekä mustapippurilla maustetut ja maukkaan juuston kanssa tarjotut parsat.

Parsojen kanssa käytetty juusto on perinteisesti parmesania, mutta sen tilalla kannattaa kokeilla myös laadukasta vuohenjuustoa tai gorgonzolaa. Kaikki makuyhdistelmät toimivat niin hyvin, että suosikkia on lähes mahdoton valita!

Parsa-annos

Yrteillä ja rapealla, esimerkiksi murennetulla krutongilla tai pähkinärouheella, tuot uusia ulottuvuuksia parsa-annoksiin. Kokeile timjamia, salviaa tai korianteria vaihtelua tuovien makuelämysten aikaansaamiseksi. Rouhittu pekaaninpähkinä, perunalastut tai rapeaksi paahdetut juurileipäpalat takaavat suorastaan koukuttavan suutuntuman.

Anna valkoisen parsan valloittavalle mutta hennolle maulle kunniaa valmistamalla siitä annoksia, jotka tukevat sen erityistä makumaailmaa. Kokeile tarjota valkoisesta parsasta valmistettua samettista alkukeittoa, jonka maussa valkoinen parsa saa kaverikseen kuohuviinin kuplat ja lempeän kerman. Yrttiöljy sekä sangon versot viimeistelevät niin ulkonäöltään kuin makumaailmaltaan kevään kauneimman annoksen.

Parsaviikoille parasta – Kespro Vihannestukusta!

Parsojen huippusesonki kestää vuosittain noin huhtikuun alusta kesään, jonka aikana parsat tulevat Euroopasta. Sesonkiaikana hyvä saatavuus sekä lyhyempi kuljetusmatka takaavat erityisen hyvän maun ja järkevän hinnan. Parsojen vetovoima kannattaakin hyödyntää sesongin alusta loppuun.

Ykkösluokkaista ja moneen muotoon taipuvaista vihreää parsaa on saatavilla Vihannestukun valikoimasta ympäri vuoden. Ravintolamaailman hienostuneen suosikin, valkoisen parsan, satokausi on lyhyempi, ja se kannattaa hyödyntää juuri nyt.

Kespro Vihannestukun valikoiman valkoinen parsa on parasta mahdollista saatavilla olevaa. Extra white, AA (20-28mm) -laatuluokitus takaa kokoluokan, värin, muodon, koon sekä ohuen kuorenpaksuuden, jotka ovat vaativassa tarpeessa ja ravintolakeittiön kiireen keskellä korvaamattomia, työtä säästäviä ja parhaan laadun takaavia ominaisuuksia.

Tarkista parsojen päivän hinta Kespro Vihannestukku -tilauskanavasta tai myyjältäsi!

Lisää parsa-asiaa löydät täältä. Katso myös muita ideoita huhtikuun tarjontaan!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä