Vegekeittiön uudet luottotuotteet ammattilaisille

Vegaaninen ruoanlaitto helpottuu tuntuvasti uusilla Valio Oddlygood ruoanvalmistustuotteilla. Ne muistuttavat tuttuja maitopohjaisia tuotteita, joten helposti lähestyttävä, kaikille maistuva vegeruoka onnistuu sujuvasti.

Julkaistu

Teksti

Valio

Kuvat

Valio

Valio toi kasvipohjaiset Valio Oddlygood® välipalatuotteet markkinoille vuonna 2018, ja sen jälkeen valikoima on täydentynyt esimerkiksi huippulaadukkaalla Valio Oddlygood® Barista kaurajuomalla kahvijuomiin.

Nyt Valion etevä tuotekehitys on pyöräyttänyt maailmalle maitotuotteiden tapaan käytettäviä ruoanvalmistustuotteita. Ammattikeittiöille tarjolle tulivat syyskuussa Valio Oddlygood® Easy Cooking 1 l sekä Valio Oddlygood® Dream Fraiche 400 g - käytä kuten ruokakermaa ja ranskankermaa. Tuotesarjaan kuuluvat myös Valio Oddlygood® Bake & Dessert sekä Valio Oddlygood® Easy Whipping - käytä kuten maustettua rahkaa ja vispikermaa.

Ammattilaisten verkostossa kehitetty

Ammattilaisen korkeat vaatimukset täyttävä tuote ei synny ilman yhteistyötä. Valio Oddlygood® tuotteiden kehittelyssä, testaamisessa ja reseptiikan luomisessa olivat tiiviisti mukana Valio koekeittiön asiantuntijat. Lisäksi kehitystyössä mukana oli ruoka-alan asiantuntijayritys Foody Allen, ja tähän tiimiin kuuluivat muiden muassa ruoka-alan moniottelijat Aki Wahlman ja Teresa Välimäki.

”Johtavana ajatuksena olivat tuotteiden luotettava toimivuus sekä hyvä maku. Ammattilaisten vaatimukset täyttävä tuotteisto ei olisi onnistunut ilman laajaa tuotekehittäjien ja ruoanvalmistuksen ammattilaisten yhteistyötä”, Valion keittiömestari Tuomas Hämäläinen sanoo.

”Koko yhteistyön ajan olemme olleet todella positiivisesti yllättyneitä tuotteiden mausta ja toimivuudesta resepteissä, Foody Allenin Teresa Välimäki sanoo.

Valio Oddlygood® Easy Cooking Valio Oddlygood® Dream Fraiche ovat helppokäyttöisiä ja tuttuja ominaisuuksien ja makuprofiilin puolesta. Tuotteissa on tuttua täyteläisyyttä, hapokkuutta ja raikkautta. Niiden käyttökelpoisuus kylmässä ja lämpimässä ruoanvalmistuksessa on kattavasti testattu. Ammattilaisen työn helpottamiseksi tuotepakkauksiin on merkitty selkein symbolein tuotteiden käyttötavat.

Valio Oddly Good tuotteet

Kotimaista työtä alusta loppuun

Kaikki Valio Oddlygood® tuotteet valmistetaan Suomessa. Ne ovat gluteenittomia, soijattomia ja palmuöljyttömiä. Monen Valio Oddlygood® tuotteen raaka-aineena on kaura, joka on aina kotimaista - Suomessa kasvanutta ja jalostettua.

Mitäpä tässä muuta sitten kuin kokkaamaan?

”Valio Food Solutions on olemassa asiakkaitamme varten. Toimivat tuotteet ja varmat toimitukset ovat sinun sujuvan arjen lähtökohta. Löydät meiltä vinkkejä, tuotetietoa ja inspiraatiota vaikkapa valio.fi/ammattilaiset -sivustolta,” Tuomas Hämäläinen vinkkaa.

Reseptivinkki

Valio Oddlygood® Dream Fraichella teet raikkaan ja täyttävän vegaanisen pizzan. Erinomainen vaihtoehto myös vitriiniin.

Katso resepti!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä