Vegyu - 100 % lihaton uutuus

Atria vastaa pinnalla olevaan kasvissyönnin trendiin uusilla 100 % lihattomilla Vegyu-tuotteilla. Monipuoliset tuotteet sopivat aivan kaikille, jotka haluavat elämäänsä enemmän kasviksia.

Julkaistu

Kuvat

Atria

Suunniteltu fleksaajille

Vegyu-tuotteet on suunniteltu etenkin fleksaajille, jotka pyrkivät tietoisesti vähentämään lihansyöntiä, mutta ovat varsin joustavia ruokavalionsa suhteen. Fleksaajat ovat siis sekasyöjiä, he voivat syödä tänään lihaa ja huomenna kasviksia, jos siltä tuntuu. Tätä samaa ilmiötä on nähtävissä myös meijerituotteiden osalta, nykyään perinteiselle maidolle etsitään vaihtoehtoja esimerkiksi kaurajuomasta.

Osa fleksaajista etsii aktiivisesti lihalle korvaavia proteiininlähteitä, vaikkapa kaura-, muna- tai härkäpapupohjaisia ratkaisuja. Osa taas etsii lihalle vaihtoehtoja, koska he kaipaavat kevyempää oloa, vaihtelua, terveellisempää ruokaa tai he haluavat elää eettisemmin. Etenkin monet naiset valitsevat lounaalla mieluusti kevyen kasvisvaihtoehdon, mutta saattavat syödä illallisen perinteisen kaavan mukaan. Suomen noin 1,6 miljoonaa fleksaajaa vaatii vaihtoehtoisilta kasvistuotteilta hyvää makua ja 100 % lihaton Vegyu on vastaus tähän.

Vegyu Eggie-tuoteryhmä

Vegyu-tuotteisiin kuuluu Vegyu Eggie -tuotteita, joiden proteiininlähteenä toimii suomalaisten suosikkiproteiini, kananmunaproteiini. Kananmunaproteiini on peräisin kotimaisista vapaan kanan munista. Vegyu Eggie -tuotteet ovat soijattomia, lihattomia ja maidottomia – sekä valmiiksi kypsennettyinä nopeita valmistaa.

Käytä Vegyu Eggie -tuotteita joko sellaisenaan tai osana ateriaa, kylmänä tai lämmitettynä. Herkullisuus on taattu joka tilanteessa! Esimerkiksi Vegyu Eggie-pikkunakki on mainio naposteltava aivan sellaisenaan tai vaikka hodarin välissä. Vegyu Eggie-nakit korvaavat tavalliset nakit missä vain.

Kaksi hodaria lautasella

Vaivatonta vaihtelua

Kananmunaproteiinia sisältävien Vegyu Eggie -tuotteiden lisäksi Vegyu-tuotteisiin kuuluu myös muita mainioita kasvistuotteita. Lihan vaihtaminen kasvisvaihtoehtoon on nyt helpompaa kuin koskaan.

Kokeile burgereihin Vegyu Punajuuriburgerpihviä tai Vegyu Lehtikaalijuuresburgerpihviä. Molemmat ovat pakasteita ja vain 15 minuuttia 180 asteisessa uunissa riittää – trendikkäät burgeripihvit ovat valmiit.

Neljä burgeria vuoassa

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä