Fresheimmät kuulumiset 2/2021

Fresh-liiketoiminnan kuulumisia

Julkaistu

Valmiina kesään 2021

Keskustelut suomalaisten ja ruotsalaisten tuottajien kanssa ovat käynnissä, millaista volyymitasoa on odotettavissa ensi kesälle. Näin varaudumme siihen, että viljelijät pystyvät suunnittelemaan tuotantoaan vastamaan Vihannestukku Kespron kysyntään.

Tuontituotteilla varmistamme tuotteiden hyvän kokonaissaatavuuden kesäkaudella. Varaudumme myös siihen, että suomalaisten tuotteiden kysyntä kasvaa entisestään ravintola-asiakkaiden keskuudessa. Olemme mukana ravintoloiden ja tukkureiden yhteiskampanjassa, jossa sitoudumme suosimaan suomalaisia tuotteita ja raaka-aineita niin paljon kuin kysyntä vaatii.

Parsasesonki tulee

Joka vuosi yhtä odotettu parsasesonki on käynnistymässä! Vihannestukku Kesprosta saat parsaa vihreänä ja valkoisena, päivän parhaaseen hintaan, parsojen parhaan sesongin ajan noin maaliskuusta toukokuulle. Valitse valkoinen parsa valmiiksi kuorittuna, kun haluat säästää arvokasta työaikaa kuorimisen sijasta makuelämyksien valmistamiseen.

Kespro Vihannestukun valikoiman valkoinen parsa on laadultaan parasta, mitä saatavilla on. Extra white, AA (20–28 mm) -laatuluokitus takaa kokoluokan, värin, muodon sekä ohuen kuorenpaksuuden. Nämä ominaisuudet helpottavat työtä ja takaavat voittavan laadun ravintolakeittiössä.

 • 21204503 Parsa vihreä 500 g 16–20 mm ES 1 lk, alkaen vko 11
 • 21196662 Parsa valkoinen 20–28 mm Hollanti 1 lk, alkaen vko 13
 • 21691693 Parsa valkoinen kuorittu 20–28 mm 2,5 kg, alkaen vko 13
 • 20733683 Parsa vihreä 16–22 mm Espanja 1 lk, alkaen vko 14

Uusia leikkeleitä Reinin Lihalta

Fresheimmät terveiset 1-2021 Reinin-liha

Reinin Liha tuo valikoimiin laadukkaita leikkeleitä. Leikkeleiden Hyvää Suomesta -merkki kertoo tuotteen suomalaisuudesta luotettavasti. Reinin Lihan kohdalla se tarkoittaa, että liha ja sen saattamiseksi vaadittu työ tukkujen hyllyille on sataprosenttisesti suomalaista.

 • 21709106 Reinin Maalaispalvikinkku 200 g UUTUUS
 • 21709107 Reinin kylmäsavustettu karitsanpaisti 60 g UUTUUS
 • 21709108 Reinin kylmäsavustettu naudanpaisti 80 g UUTUUS
 • 21709109 Reinin kylmäsavustettu porsaanpaisti 100 g UUTUUS

Menu Broilerin paistisuikaleet pakataan jatkossa pienempiin ja matalampiin dynoihin. Pakkausmuutos vähentää muovin määrää 14,3 % sekä ilmatilaa. Pakkaukset menevät tiiviimpään tilaan, mikä tehostaa säilytystilan käyttöä ja tehostaa kuljetuksia.

 • 21640715 Menu Broilerin paistisuikale miedosti suolattu n. 2 kg
 • 21640714 Menu Broilerin paistisuikale hunajamarinoitu n. 2 kg

Vastuullinen seafood-valikoima

Fresheimmät terveiset 1-2021 siika

Kalatukku E. Erikssonin selkäranka on laaja ja vastuullinen kala- ja äyriäisvalikoima. Tärkeimmät toimintaa ohjaavat tekijät ovat K-ryhmän vastuullisuuslinjaus, WWF:n liikennevalot ja asiakkaiden mielipiteet. Asiakkaat haluavat vastuullisen valinnan olevan helppoa ja aikaa säästävää.

 • Vihreällä merkittyjen lajien kannat ovat elinvoimaisia eikä niiden pyynti tai kasvatus aiheuta merkittäviä ympäristöhaittoja.
 • Keltaisella merkittyjen lajien kohdalla kestävyys vaihtelee alueittain: kalakannat saattavat olla heikkoja tai ylikalastettuja. Lisäksi kalastus- ja kasvatusmenetelmät voivat olla ympäristölle haitallisia.
 • Suurin osa valikoiman tuotteista on vihreitä, keltaisia tuotteita on jonkin verran.
 • Punaisella merkityt lajit ovat uhanalaisia tai voimakkaasti ylikalastettuja tai niiden pyynti tai kasvatus on ympäristön kannalta ongelmallista. Punaisella merkittyjä tuotteita ei Kalatukku E. Erikssonin valikoimassa ole lainkaan.

Erikssonin liemirapuvalikoima uudistuu

Erikssonin uudet liemiravut ovat merellisen mehukkaita ja maukkaita, ja niiden suutuntuma on napakka. Tuoresäilytyksen ansiosta liha pysyy ehjänä. Ravut ovat valutuksen jälkeen heti käyttövalmiita eikä hävikkiä synny, kun rapuja voi ottaa käyttöön kerrallaan vain tarvittavan määrän. Erikssonin liemiravut tulevat pitkäaikaiselta yhteistyökumppanilta, mikä on mahdollistanut laadun jatkuvan kehittämisen.

Vastaa Kespron kalatutkimus 2021 -kyselyyn

kalakysely2021

Kehitä kanssamme Kespron tuorekalatarjontaa. Vastaa Kespron kalatutkimus 2021 -kyselyyn tästä ja anna palautetta!

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä