Kespro on vahvasti kehittämässä food service -alaa

Kespron Taste & Inspirations -kiertueelta haetaan uutta intohimoa ravintolan keittiöön.

Julkaistu

Teksti

Niina Mälkiä

Kuvat

Olli Urpela

– Haluamme olla vahvasti mukana kehittämässä food service -alaa. Tutkimme ajan ja alan ilmiöitä. Otamme koppeja trendeistä ja asiakkaidemme tarpeista ja viemme ideoita omaan tuotekehitykseemme, sanoo Kespron markkinointijohtaja Hannu Korhonen.

Yksi hyvä tutkimustyökalu Kesprolle ja koko food service -alalle on Kespron teettämä laaja Ravintolailmiöt 2018 -tutkimus, joka on valottanut alan lähitulevaisuutta ravintoloiden ja ravintola-alan ammattilaisten näkökulmasta.

– Tutkimus kertoo selkeästi kasvisruoan ja -raaka-aineiden kasvavasta suosiosta sekä esimerkiksi siitä, miten asiakkaiden muuttuva arkirytmi ohjaa ruokailua. Kespro näkyy myös tapahtumissa ja kilpailuissa, jotka ovat tärkeä osa alan julkista keskustelua.

– Sponsoroimme PRO 2018 -kilpailun uutta Innovaatio-sarjaa, ja olimme mukana valitsemassa Viisi tähteä -lehden järjestämän 50 parasta ravintolaa -äänestyksen Paras Tulokas -sarjan voittajaa. Uusin yhteistyömme on Makeamestari 2018 -kilpailu, Korhonen kertoo.

Parhaillaan käynnissä oleva kilpailu huipentuu lokakuussa FastFood & Café & Ravintola -ammattitapahtumassa. Kilpailun tuomaristoon kuuluu Kespron Food Inspirations Manager Pekka Kettunen.

Taste & Inspirations -kiertue alkaa

Kespron oma Taste & Inspirations -tapahtumakiertue kokoaa maalis- ja huhtikuussa Kespron ravintola- ja kahvila-asiakkaat, kesprolaiset ja yhteistyökumppanit saman katon alle yhteensä viidellä paikkakunnalla. Helsingin tilaisuudessa näkemyksiä ja ideoita on jo vaihdettu. Jäljellä ovat vielä Turun, Tampereen, Lahden ja Kuopion tapahtumat. Mukana kiertueella on Kespron yhteistyökumppaneita, ja pääpuhujana hyönteiskokki Topi Kairenius tutustuttaa kuulijat uuteen ilmiöön ja maistattaa hyönteisruokaa omalla ständillään.

– Tapahtumissa tuomme ideat, ratkaisut ja tuotteet maakuntiin, lähelle asiakkaitamme. Tuotteista mukana on innovatiivisia Menu-uutuuksia ja oman maahantuonnin uutuuksia tämän kevään lanseerauksesta.

Jotta ulkona syöminen olisi elämyksellisempää.

Kespron tavoitteena on, että ravintolat ja kahvilat voivat kehittää omaa liiketoimintaansa ja parantaa kannattavuuttaan Kespron tuotteiden ja palvelujen avulla. Se ei kuitenkaan vielä riitä. Kespro haluaa edistää laajemminkin food service -alan toimintatapoja, palveluja ja alan teknologian kehitystä. Juuri siksi painopiste esimerkiksi PRO 2018 -kilpailussa oli Innovaatio-sarjassa.

– Haastamme jatkuvasti omaa organisaatiotamme, mutta haluamme haastaa myös asiakkaamme. Kiritämme asiakkaitamme innovatiiviseen, vastuulliseen ja kannattavaan yritystoimintaan, koska yhdessä me voimme tehdä ulkona syömisestä entistä elämyksellisempää ja suositumpaa.

Lue lisää:

The BOX on PRO 2018 -kilpailun innovaatio-sarjan voittaja >>

Ravintolailmiöt 2018 -tutkimus

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä