Uusia etuja: Soihtu Suunnittelutoimisto, Smart Set, Vierumäki ja SKK

Kespro Palvelut tarjoavat ravintoloiden liiketoimintaa tukevia palveluja. Viisi uutta yritystä lähtee tarjoamaan omia palvelujaan Kespro Palvelut -kokonaisuuden kautta.

Julkaistu

Teksti

Kespro

”Kespro Palvelut -kokonaisuuden tavoitteena on tukea ravintola-asiakkaiden liiketoimintaa sekä sujuvoittaa heidän arkeaan. Jotta tähän tavoitteeseen päästään, tarjoamme perinteisten foodservice-tukkupalveluiden rinnalle lisäarvoa tuottavia palveluita kumppaniverkostomme kautta”, kertoo Kespron palveluliiketoiminnan johtaja Taiju Jaatinen.

Uusina palvelukumppaneina aloittavat suunnittelutoimisto Soihtu Design, Smart Set ja Vierumäki. Lisäksi Kespro ryhtyy tarjoamaan ravintoloille kumppaninsa Suomen Kasviöljykierrätyksen kanssa veloituksetonta jäterasvojen keräyspalvelua.

Nyt julkistettavien uusien kumppanuuksien myötä Kesprolla on jo kahdenkymmenen palvelun valikoima tarjottavana asiakkailleen. Näistä kumppanien tarjoamia palveluita on 14. Lisää palveluita ja kumppanuuksia lanseerataan kevään 2023 aikana.

Palvelut tuottavat todellista lisäarvoa

”Kykenemme tuottamaan arvoa asiakkaillemme useasti nopeammin kumppanuuksien kautta, joilla on jo ravintolan liiketoimintaa tukeva palveluratkaisu olemassa. Samaan aikaan kehitämme myös Kespron omia palveluita, joilla kyetään parantamaan asiakkaidemme kannattavuutta”, kertoo Jaatinen.

”Kespro Palvelut on tuotteistettu vastaamaan ravintoloiden tarpeita ja ostamisen kynnystä on pyritty madaltamaan erinomaisilla eduilla. Päästäkseen Kespro Palvelut -kumppaniksi palvelutarjoajan palvelun on tarjottava todellista lisäarvoa asiakkaillemme. Kespron kautta palveluiden ostaminen on ravintolalle kätevää, turvallista ja edullisempaakin”, sanoo Jaatinen.

Kespro Palvelut uudet kumppanit

Suunnittelutoimisto Soihtu

Suunnittelutoimisto Soihtu tarjoaa Kespron asiakkaille ravintolan tila- ja sisustussuunnitteluratkaisut – oli kyseessä sitten uusi ravintola tai pelkkä ilmeen päivitys. Soihdun suunnittelemat kauniit tilat ja toiminnallisuus kulkevat käsi kädessä luoden hyvät puitteet asiakas- ja työntekijäkokemukselle sekä liiketoiminnalle. Avaimet käteen-palvelussa luonnistuu myös rakennusprojektin hoito alusta loppuun.



Smart Set

Toimivien take away -ratkaisujen kysyntä on kasvanut ravintoloissa ruoan kotiin tilaamisen kasvaessa. Samalla ravintoloiden pakkaamiseen liittyvät kustannukset ovat kasvaneet. Smart Set tarjoaa asiantuntijapalveluja ravintolan oman take away -kokonaisratkaisun räätälöimiseksi. Palvelulla luodaan ravintolakohtainen, kustannustehokas ja vastuullinen kokonaisuus ruoan pakkaamiseen.



Vierumäki

Kespron asiakkailla on mahdollisuus hyödyntää Vierumäen tarjoamia monipuolisia vapaa-ajan ja liikkumisen palveluja. Vierumäen henkistä ja fyysistä hyvinvointia kasvattavista palveluista ravintoloitsija voi valita kokonaisuuksia henkilökuntansa virkistäytymisen, motivoinnin, palkitsemisen ja sitouttamisen suunnittelussaan.



Suomen Kasviöljykierrätys Oy - SKK

Ravintoloista kertyy valtavat määrät paistorasvaa. Kespron asiakas voi jatkossa hyödyntää ilmaista elintarvikeöljyjen palautusmahdollisuutta, kun öljyt kerätään SKK:n ravintolaan toimittamiin kierrätysastioihin. SKK:n eteenpäin toimittamasta rasvasta valmistetaan uusia, biohajoavia tuotteita teolliseen käyttöön.



kespro palvelut kaikki 1920x1080 logo teksti

Kaikki Kespron palvelut



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä