Varma kalasaalis

Ravintolan ei tarvitse lähteä verkkoa edemmäs kalaan. Saalista saa koko kesän Kespron kalatukusta.

Julkaistu

Kuvat

Kespro

Millaisia ovat ruokalistan parhaat kesäkalat? Sellaisia, joita on saatavilla oikea määrä niin sateella kuin helteelläkin, eli kaloja jotka vastaavat kysyntään heti, kun asiakasvirta kasvaa, mutta eivät jää käsiin hiljaisina päivinä. Kespron pakastettujen kalojen laaja valikoima on pitkäjänteisen ruokalistasuunnittelun perusta. Jatkuvan toimitusvarmuuden ansiosta ravintolan ruokalista voi olla juuri niin monipuolinen kuin liikeidea vaatii. Varastoon voi varata aina riittävän määrän fileitä, annospaloja ja pannupaistettuja kaloja ilman hävikkiriskiä.

Muista myös Kespron MSC- ja ASC-sertifioidut tuotteet sekä Kesprolle viime vuonna myönnetyt MSC- ja ASC-jäljitettävyyssertifikaatit.

Paistetut ahvenet, juustogratinoitu hokifilee ja sitruuna-yrttirubattu lohi Vinkki! Heitä Menu Pannupaistetut silakat jäisinä 200-asteiseen uuniin. 10-12 minuutin päästä rapsakka perinneherkku on valmista tarjolle!

Sitruuna-yrttirubattu lohi

Irtopakastetut lohiannospalat kuuluvat suomalaisen ravintolan perusraaka-aineisiin. Siistit nahattomat lohipalat säästävät ruuanvalmistukseen kuluvaa aikaa eivätkä tuota lainkaan perkuujätettä. Sulata, mausta ja kypsennä. Monikäyttöinen 120-160 gramman painoinen lohipala sopii sekä lounaalle että à la carte- ja street food-annoksiin.

Painele Menu Lohiannospala Menu Rub sitruuna-yrttimausteseokseen ja paista voissa. Tarjoa vaikka tuoreen vihreän parsan kanssa.

Gratinoitu hokifilee

Tyynenmeren alueelta troolattu hokikala (Hoki Macuronus Novazelandie) on MSC-merkittyä kestävästi pyydettyä kalaa. Vaalealihainen ja vähärasvainen hoki sopii täydellisesti suomalaisiin makutottumuksiin. Ruodoton Davigel-hokifilee on helppokäyttöinen ja erittäin edullinen raaka-aine lounaalle ja esimerkiksi fish & chips -annoksiin.

Kuorruta hokifileepalat Menu Bechamelkastikkeella, johon sekoitat reilusti majoneesia ja juustoraastetta. Kypsennä uunissa.

Paistetut ahvenet

Menu Ahvenfileet kuuluvat etenkin kesällä ravintoloiden luottoaineksiin. Irtopakastetut nahattomat fileet sulavat nopeasti ja kypsyvät parissa minuutissa asiakkaiden suosikkiannoksiin. Leikkaa ahvenfileisiin v-viillot ja pyörittele spelttijauhoissa. Paista voissa ja tarjoa esimerkiksi Menu Kotiruoka Perunasoseen ja tillivoin kanssa.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä