Rakastu ympäristöystävälliseen ruokaan!

Anamman vegaaniset tuotteet ovat eläin- ja ympäristöystävällinen vaihtoehto niin arkeen kuin juhlaan. Tarjolla on useita erilaisia tuotteita, joista voi valmistaa helposti hyvää ruokaa – vieläpä hyvällä omatunnolla!

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Orkla Suomi

Kuvat

Orkla Suomi

Anamman herkullinen tuotevalikoima koostuu soijaproteiinipohjaisista tuotteista, jotka sisältävät runsaasti proteiinia. Esimerkiksi vegaaninakkeja ja -pyöryköitä voi käyttää sellaisenaan tai erilaisissa ruuissa, ja schnitzel-tyyppinen vegaanileike sopii niin buffettiin kuin valmiisiin annoksiin. Muotoiltava vegaanimureke puolestaan on monikäyttöinen ja siitä voi valmistaa helposti haluamansa muotoiset tuotteet.

Kaikki Anamman tuotteet ovat tietysti aina 100 % vegaanisia. Tämä tarkoittaa, että emme koskaan käytä tuotteissamme mitään eläinperäisiä ainesosia. Kaikki tuotteemme ovat myös gluteenittomia ja lisäksi pyrimme aina minimoimaan lisäaineiden käytön tuotteissamme.

Orkla Anamma burgeri mureke

Vegaaniruoan suosio kasvaa entisestään

Anamma aloitti matkansa jo kauan ennen kuin vegaanisuus oli kaikkien huulilla. Filosofiamme on aina perustunut siihen, että vegaaniruoka on todella hyvää, riippumatta siitä, olitko vegaani vai et. Monet ihmiset haluavatkin siirtyä yhä enemmän kasvipohjaiseen ruokavalioon.

Terveys, ilmasto, eettiset arvot – on monia syitä, miksi vihreämpi elämä tuntuu oikealta tieltä. Mielestämme se on upeaa! Yleinen missiomme onkin tehdä vegaanisesta ruoasta maukasta ja yksinkertaista, jotta kynnys kasvipohjaiseen keittiöön siirtymisestä ei ole liian suuri.

Orkla Anamma prinssinakki

Vastuullisen tulevaisuuden puolesta

Tiesitkö, että ruoan osuus maailman ilmastovaikutuksista on hieman yli neljännes? Sillä, mitä me syömme ja juomme, on suuri merkitys. Siksi me haluamme auttaa levittämään tietoa, jotta voimme yhdessä saada useampia ihmisiä tekemään tietoisia valintoja ja pienentää hiilijalanjälkeämme planeetallamme. Kasvikunnan ruokien ja Anamman tuotteiden syöminen onkin helppo tapa vähentää ilmastovaikutuksia!

Yli puolet suomalaisista kuluttajista välttää ostamasta tuotteita yrityksiltä, joiden vastuullisuusprofiilin he kokevat heikoksi. Suomalaisista valtaosa haluaa tehdä myös vastuullisempia ja ilmastolle parempia valintoja arjessaan. Vastuullisten tuotteiden tunnistaminen koetaan kuitenkin vaikeaksi. Nämä asiat selviävät Orklan teettämästä Sustainable Life Barometer -kuluttajatutkimuksesta, jossa selvitettiin pohjoismaisten ja balttilaisten kuluttajien vastuullisuusasenteita.*

Anamman visio onkin vihreämpi maailma sekä kestävä tulevaisuus. Siksi työskentelemme jatkuvasti kehittääksemme myös tuotteidemme pakkauksia ympäristöystävällisemmiksi. Pyrimme täysin fossiilivapaisiin pakkauksiin ja käytämme niissä aina mahdollisuuksien mukaan kierrätettyjä raaka-aineita. Käytämme myös osassa pakkauksista mm. uusiutuvaa sokeriruokoa perinteisten fossiilisten raaka-aineiden sijaan. Tämä vähentää myös pussin ympäristövaikutuksia. Testaa rohkeasti ja ylläty positiivisesti!

*Lähde: Orkla – Suomalaiset ovat pohjoismaiden innokkaimpia kasvisruoan ystäviä


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä