Rapsakka kana tuo uutta twistiä ja helppokäyttöisyyttä nopeaan syömiseen

Kanan kysyntä kasvaa nopean syömisen markkinan imussa. Ja miksipä ei, sillä Atrian kotimainen kana on helppo raaka-aine jokaiseen nopeaan keittiöön.

Julkaistu

Teksti

Atria

Kuvat

Atria

Ammattikeittiöön tarkoitetut Atria Crispy Chicken -tuotteet ovat suomalaista, antibioottivapaata kanaa. Niiden erikoisuus piilee vehnäjauhopohjaisessa amerikkalaistyylisessä tuplapaneerauksessa.

”Siinä missä paneroinnit ovat perinteisesti arkisen tasaisia ja korppujauhomaisia, tuo Atria Crispy Chicken genreen uutta tuulta itse tehdyn näköisellä rustiikkisella kuorrutteellaan”, Atrian kehityspäällikkö Tomi Nevala kertoo.

Atrialaisen kanan käyttämisestä kannattaa myös vinkata omille asiakkaille.

“Atrian kanoilla on aina mukavat olot. Lisäksi kanamme syö lähes pelkästään kotimaista rehua eikä lainkaan antibiootteja”, Nevala muistuttaa.

Atria / nopeat kanapopsit

Helppokäyttöisyys ehdoton vaatimus

Useimmiten liikenneasemien, kahviloiden, myymälöiden kotikeittiöiden ja tapahtumien työntekijöillä ei ole mittavaa koulutusta tai kokemusta nopean syömisen tuotteiden valmistamiseen. Siksi käytettävien tuotteiden ja reseptiikan on oltava yksinkertaisia.

Pienet kananpalat on nopea ja helppo valmistaa eikä siihen tarvita isoa arsenaalia keittiövälineitä.

“Pakastetut ja valmiiksi kypsennetyt Atria Crispy Chicken -kananpalat voi kiireessä laittaa jopa suoraan pakastimesta rasvakeittimeen”, Nevala kertoo.

Atria / nopeat kanasnacks

Sovita omalle listallesi

Atria Crispy Chicken -tuotteet tuovat uusia elämyksiä suosikkiannoksiin, kuten korituotteisiin, caesar-salaatteihin ja hodareihin.

“Voit helposti tuunata kananpalat dipeillä ja mausteseoksilla omalle listalle sopivaksi. Yksinkertaisimmillaan voit tarjoilla kana-snacksit asiakkaalle vaikka paperipussissa, jossa on lusikallinen mausteseosta. Asiakas saa sitten itse ravistella mausteet palleroihin”, Tomi Nevala ehdottaa.

Atria / nopeat kanapopsit

Ammattikeittiöille suunniteltu Atria Crispy Chicken

  • Suomalaista, antibioottivapaata kanaa amerikkalaistyyppisesti rapeaksi tuplapaneerattuna
  • Valmiiksi kypsennetty – helppo ja nopea valmistaa
  • Maukkain ja rapein pinta syntyy rasvakeittimessä, mutta uunikuumennuskin riittää
  • Myydään pakasteena, sulata vain tarvittava määrä

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä