Vähennetään hävikkiä yhdessä

Ruokahävikin vähentämisessä on kyse paitsi vastuullisuudesta, myös huomattavasta taloudellisesta säästöstä.

Julkaistu

Teksti

Feelia Oy

Kuvat

Feelia Oy

Feelian tuotteiden menekkiä voi seurata lounaan aikana ja valmistaa ruokaa todellisen ruokailijamäärän mukaan, joten ruokahävikki vähenee. Feelian tuotteet säilyvät pitkään oman, patentoidun autoklaavitekniikan ansiosta. Pitkän säilyvyyden ansiosta avaamattoman tuotteen voi käyttää seuraavalla kerralla.

Syömättä jäänyt ruoka ei pelkästään nosta aterian yksikköhintaa, vaan siitä eroon pääseminen aiheuttaa kustannuksia. Biojätteen hävittäminen maksaa n. 3,50 € per kilo. Kun ruokaa jää vähemmän syömättä, päästään vuositasolla jo huomattaviin säästöihin. Feelian mallissa hävikki vähenee huomattavasti, kun ruokaa voidaan valmistaa tarjolle ruokailijamäärän mukaan ja ylijääneet avaamattomat pakkaukset säilyvät ruokalistakierron yli.

Vastuullista ruokaa

80 % raaka-aineista on kotimaisia ja lähiruoka kuten perunat sekä juurekset tulevat n. 100 kilometrin säteellä Pyhännän tehtaasta. Ulkomailta tulevat ainoastaan Norjan lohi, bataatti, kurpitsa, tomaattikastike sekä palkokasvit. Näin pystytään tukemaan paikallisia tuottajia sekä viljelijöitä ja minimoidaan raaka-aineiden kuljetuksista johtuvat päästöt. Kaikki Feelia-tuotteet on pakattu kierrätettäviin tai polttamalla hävitettäviin pakkauksiin.

Herkullisia trendiruokia – vähän hävikkiä

Mausteisesta chorizo-makkarasta valmistat herkullisen makkarapastan, ylikypsästä porsaan potkasta puolestaan saadaan helposti lounaslistan suosikki pulled pork, ja Juustomestarin lohella hurmaat kalaruoan ystävät.

Feelian herkulliset kastikkeet lihasta, kalasta ja broilerista sekä makkarat ja muut liharuoat ovat kuumennusta vaille valmiita. Viimeistelet ne tarjolle enintään puolessa tunnissa ja vähällä vaivalla, kattilassa tai uunissa. Laadukkaat raaka-aineet ja suomalaiseen makuun kehitetyt reseptit takaavat näiden ruokien suosion.

Tutustu Feelian liharuokiin ja kastikkeisiin tästä.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä